Гледайте последния епизод на трети сезон на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Настъпва часът на дълго организираната от Топал сделка за продажбата на остатъка от афганистанския хероин, присвоен от Кадими. Именно тя е най-важната разменна монета срещу освобождаването на Лора от следствения арест, където е задържана като главен заподозрян за убийството на Огнян Чолев. Денис е под невероятно напрежение, защото осъзнава, че точно в настоящия момент се решава съдбата му с любимата жена. Мечтата на наркобоса да започне съвсем нормален живот, на чисто с Лора, е заложена на карта, а той отчаяно има нужда да обърне гръб на тъмната си страна, оставяйки я в миналото, защото е решил този път да заложи на доброто и любовта. Ще се сбъдне ли мечтата му, или по-скоро е една красива химера?

Тежък обрат очаква зрителите във финалните епизоди на „Братя“

За Лора часовете в килията изминават особено мъчително в този ден, защото тя също чака развоя на събитията със свито сърце. Знаейки от любимия си, че това е последният им шанс да бъдат заедно на свобода, обезсърчената жена е на ръба на силите си, а чакането просто я убива. Но това, което и двамата с Денис не знаят, е, че от ГДБОП имат доста точна информация за сделката и се приготвят за атака. Напрежението расте с минути, когато арестантката научава от Жана Илиева, че вероятно всеки момент ще бъде даден ход на делото за убийство, защото внезапно се е появил свидетел на престъплението, извършено от нея. Има ли как Лора да се измъкне спешно от ареста и каква ще е съдбата й?

Коварен ход срещу Лора в „Братя“

Независимо, че инспектор Йосифов е официално отстранен от разследването на Топал, той се чувства по-уверен от всякога, че с колегите му са на крачка от успеха и един от най-търсените престъпници в страната скоро може да е зад решетките. Калин не страда от излишна суета, че случаят вече е поет от Черкезов, защото за него най-важна е каузата за ареста на Денис. Следователят усеща подкрепа от целия отдел – въпреки временното си отстраняване той се радва на уважението и съдействието на спецполицаите в екипа. Ще успее ли да осъществи каузата, на която бе посветил живота си от толкова време и какъв обрат ще настъпи в дългоочакваната битка?

Ще спаси ли Черкезов дъщеря си в „Братя“?

Идва време Поли да потегли за Америка, където ще бъде изпратена в комуна за лечение на наркозависими. Цялото семейство, включително и тя самата, са единодушни, че това е начинът, който трябва да опитат, за да се отскубне момичето от ада на наркотиците. Осъзнала, че дрогата бавно и постепенно убива не само тялото, но също душата и волята й, тя вече е готова да се бори за излекуването си. За Поли и Симо, обаче, е изключително трудно да се разделят. Влюбената двойка не си прави илюзии, че една връзка от разстояние може да има големи шансове. Какво решение ще вземат двамата млади, съкрушени от предстоящото сбогуване и готови ли са да прекратят напълно взаимоотношенията си?

Не пропускайте финалния епизод на „Братя“ тази вечер от 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.