Гледайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Черкезов, Симо и съседката Гита донякъде са обнадеждени от състоянието на Поли, която изглежда е на път да започне своето възстановяване от зависимостта си. Напук на положителните очаквания, подхранвани главно от самото момиче, внезапно Гита я открива в безпомощно състояние, изпаднала в несвяст. Бившата агентка незабавно й оказва първа помощ и е много притеснена за нея – очевидно тя не е спряла с наркотиците, а само е заблуждавала близките си. Затрупан с работа, Черкезов зарязва всичко и, с помощта на Симо, незабавно започва да разплита казуса – кой и по какъв начин е снабдил дъщеря му с дрогата, при положение, че толкова я пазят, затворена вкъщи. Полицаят е готов на крайности, за да открие виновниците и да ги накаже. Какво ще се случи с Поли, има ли надежда за нея и ще успеят ли да я спасят от адската клопка, в която е попаднала?

Жив ли е Сандо в „Братя?

Топал е в патова ситуация и усеща, че положението се влошава с всеки изминал ден. Той получава сигнали отвсякъде, че никой от играчите на наркопазара не желае да работи с него, защото са подразбрали, че в момента се намира в доста неприятна и опасна позиция. Но Денис няма повече време, ултиматумът на прокурора изтича и той се решава на отчаян ход – да използва ранения Акарди като параван за евентуална сделка. Идеята да се престори, че се оттегля и да продаде афганистанската дрога през друго водещо лице, е рискована и с несигурни резултати, но наркобосът няма друг шанс и е готов да вкара в играта брат си, когото лично простреля заради предателството. Сандо предполага, че се опитват да го използват, преди да го ликвидират, но няма друг избор и е принуден да съдейства. Оказва се, че има един единствен човек, който има интерес да купи бързо цялото останало количество от 200 кг. хероин и това е Баронът – мафиот с влияние на северното Черноморие, който никак не харесва Топал. Ще успее ли Сандо да го убеди да сключат сделката или Баронът ще се усети, че го мамят?

Топал и Акарди застават един срещу друг в „Братя“

Инспектор Жана Илиева търпеливо и систематично продължава своите постоянни посещения при Лора в следствения арест. Благодарение на професионалния си нюх, следователката допуска, че заподозряната в убийство вероятно наистина е извършила престъплението, за което е задържана. Това е причината да увещава Лора, че най-добрият вариант за нея е да направи пълни самопризнания. Отчаяната жена сякаш вече е готова да направи тази стъпка, защото няма сили да се пребори с обхваналата я депресия заради чувството за вина. Разбрал от адвоката за намерението й да подпише показанията, Денис е бесен – може би са точно на крачка от продажбата на хероина и това би му дало възможност веднага да освободи Лора от ареста. Но дали ще може да убеди любимата си да се откаже от самопризнанията, или вече е твърде късно за това?

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ всяка делнична вечер от 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.