Изненада на финала на хитовата криминална поредица предстои тази вечер и утре в 22.30 ч. по NOVA

Репортерът Дилян Калчев посети една от снимачните площадки и се срещна с продуцента на сериала Краси Ванков, с актрисата Йоанна Темелкова и с изгряващата звезда в трети сезон на сериала Алекс Иванов.

Какво предстои да се случи във финалните два епизода на „Братя“? И ще успее ли Денис Топал да измъкне любимата си Лора?

Коварен ход срещу Лора в „Братя“

„Алекс Иванов е новото ни попълнение в този сезон и играе ролята на доведения брат на Денис. Той самият откри и баща си в трети сезон, а действието се отличи с много екшън и динамика, която заразява аудиторията. Усетили сме, че хората харесват тези неща и искаме да им го предлагаме все повече и повече. Там някъде е заровен ключът към успеха. Дай Боже да продължава така. Аз съм доволен, че ние като компания в последните няколко години имаме само хитови заглавия в нашето портфолио. И затова вярвам, че „Братя“ няма да спре живота си сега“, сподели продуцентът на криминалната драма Краси Ванков.

„Не можем да издадем какво ще се случи, но това, което трябва да очакват зрителите, е много тежък обрат. Няма да изневерим на целия сезон и на всичко, което се е случвало досега“, категоричен бе той.

Ще спаси ли Черкезов дъщеря си в „Братя“?

Героинята на Йоанна Темелкова – Лора в трети сезон преживя голям катарзис и осъзна коя е истинската ѝ любов.

„Моята героиня преживя много неща през този сезон. Беше изключително предизвикателство и за мен, и за целия екип да преминем през това“, сподели актрисата.

„Лично аз се чувствах много добре в своята роля“, разкри Алекс Иванов. „Винаги са ме привличали мракът и противоречивите персонажи. За мен беше изключително удоволствие да се запозная със Сандо и да представя образа му пред зрителите. Той изпитва към Денис уважение и братска любов. Това предателство, което извърши, не беше предателство в чистата му форма. Той знаеше, че каквото и да се случи, Денис ще съумее да преодолее препятствията и че в крайна сметка ще му прости. Но, както знаем, невинаги плановете на Сандо се осъществяват“, допълни той.

Не пропускайте финалните епизоди на „Братя“ тази вечер и утре вечер от 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.