Гледайте епизода на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

През тази седмица „Черешката на тортата“ се качва на машината на времето и ни отвежда на кулинарно пътешествие назад във времето. Шеф Манчев поставя задача на звездитe - да представят меню от конкретно десетилетие на миналия век, като допълнително условие е подходящ за епохата дрескод. Целта е да прокажат различни кулинарни епохи, в които могат да включат впечатляващи рецепти. 

Участниците са с един повече, заради присъствието на близначките Елена и Стефания, предизвикали фурор с участието си в „Игри на волята“. Компанията се включват известният дерматолог д-р Радина Денкова, актьорът Веселин Плачков, известен на зрителите на NOVA  с ролята си в "Пътят на честта", бас-китаристът и вокал на група "Акага" - Красимир Куртев и телевизионната водеща Анна Ангелова. Всички те ще се постараят в петте вечери да ни представят необикновени рецепти, емоционални изповеди и великолепен стайлинг.

Изтънчена френска вечеря с Любомир Ковачев в „Черешката на тортата“

Старт на кулинарната седмица днес поставя дерматологът на звездите д-р Радина Денкова. Жената, която се грижи за красотата и комфорта на родния хайлайф отваря вратите на великолепния си дом, където с много стил и изпипвайки всеки детайл, приготвя изискано меню. Домакинята пренася компанията с финес в 20-те години на миналия век, в епохата на "Великият Гетсби"

Кой ще заеме първото място в кулинарната надпревара тази седмица и ще си тръгне с плакета от шеф Манчев, гледайте тази вечер в „Черешката на тортата“ от 20:00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook  страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.