Актрисата коментира качествата, които би заимствала от героинята си от „Пътят на честта“ и уроците научени чрез нея

Популярната актриса Мариана Миланова е позната на зрителите на NOVA от ролята си в хитовия български сериал „Пътят на честта“. Тя се превъплъщава чудесно в образа на Мария Станкова, която е една от ключовите героини в поредицата и в „На кафе“ дискутира различни актуални теми от живота и сериала.

 За героинята си Мария Станкова от „Пътят на честта“

„Харесва ми, че тя държи на семейството си и то е приоритет №1 за нея. Това бих взела от нея. Също така търпението й, което на мен ми липса. Аз си мисля и искам нещата да стават бързо, а те стават по-бавно. Силата и тънката ирония, това са качествата, с които тя преодолява трудните моменти. Обикновено хората си мислят, че признатият грях, не е грях, докато тя много добре разбира, че грехът си остава. Това, което си направил в миналото не можеш да го изтриеш с гума и то по някакъв начин остава отпечатък в теб. Например като ваксината манту, която остава отпечатък и белег завинаги върху нас“, споделя пред репортер  на „На кафе“ Мариана кои качества от героинята си би задържала в живота си.

Петър Дочев: Отказах предложение за участие в друг сериал, за да играя в „Пътят на честта“

Как реагира в трудни моменти актрисата?

„Аз лично търся подкрепата на най-близките си. Не съм от тези хора, които остават сами, вглъбяват се и страдат сами. Такъв е мъжа ми. Аз съм по-емоционална и дори на секундата търся подкрепа от близки и приятели. Според мен те са хората, които ще ме разблокират и са тези, на които вярвам“, разкрива актрисата.

За моментите на сила и уязвимост

„Чувствам се силна когато имам любов. Когато съм заобиколена от най-верните ми приятели или близките ми. Силна не ме правят парите. Те не могат да те прегърнат, когато си прибереш у дома. Уязвима се чувствам от предателите, от нелоялните хора, клюките и простотията. Това са неща, от които аз блокирам. Нямам правилен ход, какъвто Мария (героинята ми от „Пътят на честта“) има“, коментира ценностите в живота си Мариана.

Орлин Павлов и Силвия Петкова: Много тайни ще бъдат разкрити на финала в „Пътят на честта“

Доверява ли се на интуицията?

„Сещам се за един филм с Мел Гибсън. (става дума за лентата „Какво мислят жените“). Ако човек може да чува мислите на околните, то той ще полудее за не повече от 30-40 секунди. Например, ние си говорим с вас и аз си мисля дали добре отговарям, дали съм достатъчно умна, дали съм откровена. Също така дали прическата ми е добре, изглеждам ли добре… Това са мисли, които вие не чувате, в противен случай ще се държите по друг начин. Не всеки може да е Мел Гибсън, който да слуша хаотичните мисли на жените“, разказва притесненията си актрисата.

Актуална информация за "Пътят на честта" може да откриете във Facebook страницата и Instagram акаунта на сериала. Всички епизоди от поредицата могат да бъдат проследени в NOVA PLAY.

Последвайте NOVA във  Facebook и Instagram.