Не пропускайте четвърта част на култовата екшън-фантастика “Трансформърс: Ера на изтребление” тази събота от 22.10 ч.

Марк Уолбърг поема водачеството в битката срещу злите роботи в екшън-фантастиката “Трансформърс: Ера на изтребление” тази вечер от 22.10 ч. по NOVA. Четвъртата лента от култовата поредица отново е под режисурата на Майкъл Бей, който успява перфектно да съчетае много екшън, драма и хумор.

Действието се развива една година след събитията в третия филм от поредицата, а в основен катализатор на действието ще се превърнат действията на група бизнесмени и учени, които се опитват да разкрият тайните на роботите-трансформъри. Така се надяват, че ще ускорят развитието на земните компютърни технологии. Ако сте сред почитателите на Оптимус Прайм и неговите автономни роботи ще сте щастливи. Той е жив, но от неговия отряд автоботи са останали много малко. За радост на феновете на трансформърите, любимецът Бамбълби е сред оцелелите. Автоботите се крият в изгнание по света, а човечеството, в съюз с десептиконите се опитва да ги избие. Ще се насладите на страхотни спецефекти и много екшън сцени, с мощни коли, зашеметяващи битки на трансформиращи се в лъскави коли роботи. Ако в предишните филми действието се развиваше изцяло на земята, то в настоящия присъстват космически кораби и зрелищни битки във въздуха.

Двукратно номинираният за “Оскар“ актьор Марк Уолбърг, се превъплъщава в ролята на Кейд, който, освен талантлив изобретател, е и всеотдаен самотен баща на красивата тийнейджърка Теса (Никола Пелтц). След като в живота на двамата се появява трансформърът Оптимус Прайм (с гласа на Питър Кълън), те се впускат в опасно приключение, което поставя на карта живота на Земята, а техен верен спътник е красивият на вид и яростен зад волана Шейн (Джак Рейнър). В четвъртата част на поредицата група учени и бизнесмени се опитват да разкрият тайните на роботите-трансформъри, надявайки се да ускорят подема на компютърните технологии. Хората и роботите влизат в кулминационна битка - битката на доброто и злото.

Не пропускайте развръзката в екшън-фантастиката “Трансформърс: Ера на изтребление” тази вечер от 22.10 ч. по NOVA.