Гледайте екшън трилърът “Твърде лично 3” тази събота от 20.00 ч. по NOVА

Лиъм Нийсън се завръща в ролята на бившия агент на ЦРУ Брайън Милс в екшън трилърът “Твърде лично 3” тази събота от 20.00 ч. по NOVА. Третата част на кино поредицата, която стартира през 2008 година, отново събира Нийсън с  Фамке Янсен, а в актьорския състав блестят имена като Маги Грейс, Дъгрей Скот и носителя на “Оскар” Форест Уитакър. Ако в първите два филма Нийсън раздаваше правосъдие в Париж и Истанбул, този път продуцентът Люк Бесон е избрал за сцена на действието Лос Анджелис. Бесон отново влиза в ролята и на сценарист, а режисурата е поверена на Оливие Мегатон, когото зрителите познават от “Транспортер 3”, “Твърде лично 2” и “Колумбиана”.

В “Твърде лично 3” ще станем свидетели на поредната трагедия, връхлетяла в живота на Милс, която ще бъде също толкова вълнуваща и интригуваща. За съжаление на бившия държавен агент е съдено да изживее жестока лична трагедия, която го разтърсва из основи. Съпругата му става жертва на убийство, а обвиненият в извършването на това престъпление, е самият той. Верен на стила си, пенсионираният агент няма да остави нещата неизяснени и с цената на всичко ще се впусне в търсене на виновника, за да проследи истинския убиец и да въздаде правосъдие. Гледалите предишните две серии от поредицата познават прекрасно стила на агента, ето защо и в последната трета част няма да останат разочаровани.

През какви изпитания ще премине този път Милс и няма ли противникът да се окаже много по-хитър и опасен? Дали обаче нещата наистина стоят по този начин или някой се опитва да му скрои поредния номер?

Не пропускайте развръзката на екшън трилърът “Твърде лично 3” тази събота от 20.00 ч. по NOVА.