Преминал нелеки премеждия, той чака своя човек да го отведе у дома, където всеки ден ще го радва с игривата си компания и с веселото си присъствие

„В момента двегодишният Елин от Елин Пелин е под грижите на фондация „Четири лапи“, но ако някой го хареса, веднага може да му стане вечен приятел. Аз лично ще го заведа при човека, който пожелае да го осинови. Виждате, че е прекрасно куче и е много любвеобилен. Играем си вече от час. Раздава целувки“, споделя Ники Василковски.

„Време за надежда“: Лора Георгиева търси постоянен дом за Фери

Когато попада във фондацията „Четири лапи“, Елин е със счупен крак. След необходимите манипулации се възстановява изключително бързо и днес е в отлично здраве. 

Лицата на Прогнозата за времето на NOVA се превърнаха в посланици на доброто като стартираха инициативата „Време за надежда“, чрез която търсят бъдещо семейство на изоставени четириноги приятели. Идеята за инициативата се заражда преди две години и благодарение на партньорството с организацията Animal Rescue, фондацията „Четири лапи“, неправителствената организация Stray Angels, както и на приютите за бездомни кучета на общинско предприятие „Екоравновесие“, тя вече е факт.

„Време за надежда“: Лора Георгиева търси приятел на бебе куче Бренди

„Добрата новина е, че вече имаме осиновено куче. Миналата седмица Лора представи кучето Фери. То вече си е намерило стопанин, който веднага след като е видял прогнозата за времето, е отишъл в приюта на „Екоравновесие“ в с. Горни Богров и го е осиновил“, споделя Ники Василковски.

Ако желаете Елин да стане част от вашето семейство, попълнете осиновителска анкета в сайта на „Четири лапи“ и те ще се свържат с Вас – www.four-paws.bg.