Водещият представи прогнозата за времето в компанията на 8-месечния Айк

Тази седмица в прогнозата за времето по NOVA, Ники Василковски търси човек с добро сърце, който е готов да бъде верен приятел на пухкавия и игрив Айк и да отвори дома си за него.

Малкият Айк попада в организацията "Четири лапи", заради видима болка в краката при ходене. При прегледа се оказва, че има начална форма на рахит, който за щастие все още е подлежал на лечение. След дълго време на необходимата терапия, Айк вече е в отлично здраве и прекарва дълги часове в игри и разходки без да изпитва никаква болка. Единствената му болка остава липсата на постоянен дом, в който да живее щастливо и спокойно.

„Време за надежда“: Ники Василковски търси дом за бездомния ангел Пупи

Айк е голям любопитко и безкрайно обича човешкото внимание. В момента той вече е на 8 месеца и растежът му е почти приключил. Ваксиниран, кастриран и обезпаразитен, той е напълно готов да посрещне новото си семейство, на чиито ласки и грижи той самият да отвърне с безрезервна обич и преданост. 

„Време за надежда“: Лора Георгиева търси уютен дом за Аксел

Лицата на Прогнозата за времето на NOVA се превърнаха в посланици на добротои продължават инициативата „Време за надежда“, чрез която търсят бъдещо семейство на изоставени четириноги приятели. Идеята за инициативата се заражда преди две години и благодарение на партньорството с организацията Animal Rescue, фондацията „Четири лапи“, неправителствената организация Stray Angels, както и на приютите за бездомни кучета на общинско предприятие „Екоравновесие“, тя вече е факт.

Ако желаете Айк да стане част от вашето семейство, попълнете осиновителска анкета в сайта на „Четири лапи“ и те ще се свържат с Вас – www.four-paws.bg.