Нито една двойка не напусна най-романтичното състезание тази седмица

Участниците в „Един за друг“ станаха част от първия в историята на предаването конкурс за красота. Изящество и романтика изпълниха атмосферата в изпитанието за двойки, а дамите получиха възможността да се почувстват като истински кралици на красотата.

Мокро изпитание за двойките в „Един за друг“

Отговорността за мъжете в предизвикателството беше голяма, тъй като трябваше не само да подберат тоалетите и аксесоарите на своите половинки, но и да се уверят, че дамите ще се чувстват добре в тях. Типично по мъжки те изпитаха затруднения да предположат какво ще се отговаря максимално на вкуса на жените им, но не оставиха несигурността да повлияе на ентусиазма им. Мъжете получиха и друга тайна задача – да проявят смелост, като напишат романтично писмо, в което разкриват най-дълбоките си и искрени чувства. Написаното от тях предизвика много емоции и сълзи от радост у дамите.

„Мис „Един за друг“ превръща дамите в истински принцеси

В края на дефилето с официални рокли и бански костюми, всички участници оцениха представянето на жените. Най-много точки единодушно получи Веселина, която се оказа родена за модния подиум. Благодарение на своята неповторима харизма и излъчване, половинката на Гани спечели първата титла в конкурса „Мис „Един за друг“.

„Гръм в Рая“ в „Един за друг“

След емоционалното преживяване водещият Емо Чолаков изненада двойките с новината, че нито една от тях няма да отпадане и ще има възможност да остане в предаването още една седмица. Какви нови игри предстоят в новите епизоди и ще успеят ли участниците, заели последните места в изпитанията тази седмица, да се изкачат по-нагоре в класирането и да се спасят от номинации? 

Не пропускайте новите епизоди в най-романтичното риалити в „Един за друг“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.     

Кастингите за следващия сезон на „Един за друг“ вече са отворени. Всички желаещи да се запишат, могат да го направят на адрес: https://nova.bg/casting2022