Гледайте новите епизоди на криминалната драма от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA

Андреев е в патова ситуация – голямата поръчка на опасния Владо Желязото вече трябва да е готова, а лабораторията му за амфетамин е разбита и той няма възможност да пусне в действие нова за толкова кратък срок. Това, което допълнително го вбесява е, че не може да разбере, дали ударът срещу него е организиран от конкуренцията, или е работа на вътрешен човек. Радо се заема да провери хората си, но това не му помага да реши неотложния въпрос – къде и как ще произведе огромното количество наркотик, за да не влезе във фатален сблъсък с опасния си клиент, неприемащ отсрочка. В последния момент Андреев получава изкушаващо предложение, което може да го спаси в трудната ситуация, но е възможно и да го вкара в пагубен капан. Кой е в състояние да помогне, как ще постъпи Радо и дали ще приеме офертата?

Ще бъде ли арестуван Денис Топал в „Братя“?

Денис не се е отказал да открие източника на прекалено личната информация, публикувана в известен таблоид, която доста му навреди. Той вярва, че, ако стигне до информатора, ще разбере нещо много важно – кой се опитва да осуети старанието му да започне легален бизнес и да излезе от сянката на тъмното си минало. Компютърен специалист му помага през мейла да проследи IP адреса и от там да локализира и физическия адрес, от който е изпратена уличаващата информация. Този адрес е непознат за Денис, но той решава да го провери. Каква ще е изненадата му на място и с кого предстои да се срещне?

Юлия задейства таен план в „Братя“

Ива не може да повярва, че след ареста на Топал, той е разпитан в ГДБОП и веднага освободен. Бременната жена си изпуска нервите и напада Черкезов, обвинявайки го, че полицията не върши никаква работа по случая и само си затваря очите. Не я успокояват и обясненията на инспектора, че доказателствата не им стигат, за да бъде разрешен по-дълъг арест. Ива решава да вземе справедливостта – така, както тя я вижда – в собствените си ръце и да удари Денис там, където най-много ще го заболи. Какво точно е намислила и ще сработи ли нейният план?

Фотография: NOVA / Красена Ангелова

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.