Водещият представи прогнозата за времето в компанията на игривия и любвеобилен Джаки, спасен от „Четири лапи“

Лицата на Прогнозата за времето на NOVA се превърнаха в посланици на доброто като стартираха инициативата „Време за надежда“, чрез която търсят бъдещо семейство на изоставени четириноги приятели. Идеята за инициативата се заражда преди две години и благодарение на партньорството с няколко организации, тя вече е факт. Вече представихме някои от кученцата, които откриха свой нов дом, но има и такива, които все още очакват с нетърпение да дарят с безкрайна любов своя осиновител. Водещите призовават хората да правят осъзнат избор при осиновяване на бездомно куче, напомняйки че това решение е и голяма отговорност.

„Време за надежда“: Ники Василковски търси верен приятел за Кристофър Робин

Джаки е бил намерен скитащ се в парка на Банкя един следобед във видимо недобро състояние. Когато е доведен в клиниката на организацията „Четири лапи“, той е бил силно стресиран, дехидратиран и със сигурност е останал без храна от поне седмица. След няколко дни с интензивни грижи състоянието му започва да се подобрява значително и не след дълго жизнерадостният му характер се проявява в пълната си сила. 

„Време за надежда“: Ники Василковски търси човек с голямо сърце за Сами

„Време за надежда“: Как Айк откри своето ново семейство в живота?

Вече свикнал с членовете на екипа на фондацията, Джаки всяка сутрин ги посреща с високи подскоци и възторжен лай. Обича човешкото внимание повече от всичко на света и е абсолютно ненаситен, когато става въпрос за разходки и игри. Той пристига в клиниката на организацията „Четири лапи“ преди повече от месец и все още никой не го е потърсил – не се знае дали е бил изгубен или изхвърлен на улицата от небрежни стопани, но това, което е сигурно, е, че се нуждае от любящо семейство и дом. Гарантираме, че за грижите на бъдещите си стопани, той ще се отплати с безрезервна обич, а неизчерпаемата му енергия е сигурен знак, че Джаки винаги ще може да Ви разведри. В момента той е на около 8 месеца и ще си остане сравнително малко куче, подходящо както за къща с двор, така и за апартамент.

Ако смятате, че вие сте неговият човек и желаете Джаки да сатне част от вашето семейство, попълнете осиновителска анкета в сайта на „Четири лапи“ и те ще се свържат с Вас:  https://www.four-paws.bg/