Гледайте романтичното риалити утре вечер от 21:00 ч. по NOVA

След урока по психология или философия тази вечер, в който в действителност не се проверяваха знанията на мъжете в риалитито, целта се оказа различна от очакваното - да се събуди чувството за справедливост в участниците. Играта бе предимно за мъжете, които трябваше да си припомнят колко е важно да бъдеш себе си. След предизвикателството начело на класацията застават Петя и Николай, а на последно място са Гергана и Радослав, които са и първата номинирана двойка в седмицата с двойни елиминации. Седмицата е напрегната, тъй като двойките преминаха през сериозни обрати в класирането.

„Игри на честта“ изпитват достойнството на мъжете в „Един за друг“

В епизода в четвъртък вечер участниците ще са все по-силно ентусиазирани, затова ще се впуснат с всички сили, огромно желание за победа и отдаденост в следващото предизвикателство. Налага се да се транспортират в бъдещето, когато придвижването с летяща кола ще е нещо обичайно. Но дори и летенето в облаците няма да предотврати преминаването през кални локви и цапането на автомобила. Задачата пред участниците е да почистят транспортното средство, но затруднение за двойката е, че са поставени на значителна височина. Акцията по почистване не е самоцелна, а влюбените трябва да открият скрити под калта букви и да съставят кодова дума.

Интелектуална и логически предизвикателна игра в „Един за друг“

Кои от двойките ще успят да разгадаят кодовата дума и кои ще се изправят пред елиминации в края на вечерта, не пропускайте епизода в най-романтичното риалити в „Един за друг“ в четвъртък вечер в 21:00 ч. по NOVA

Гледайте новите епизоди на „Един за друг“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.     

Кастингите за следващия сезон на „Един за друг“ вече са отворени. Всички желаещи да се запишат, могат да го направят на адрес: https://nova.bg/casting2022