Милка и Желязко и Даяна и Данчо се разделиха с най-романтичното предаване

Низ от напрегнати игри и емоционални моменти видяха зрителите в епизодите на „Един за друг“ тази седмица. Снощи най-романтичното предаване в телевизионния ефир се раздели с цели две двойки. След преминатите изпитания номинирани бяха Милка и Желязко, Теодора и Генади и Даяна и Йордан. В първия рунд на гласуване двойките избраха Милка и Желязко да са първите участници, които ще си тръгнат от предаването.

Разгадаване на скрита дума за двойките в „Един за друг“

„Преоткрих Мила десетки пъти във Вилата на любовта, за което съм много благодарен. Изключително съм горд от представянето й в играта!“, споделя Желязко. „Тук за пореден път открих и се убедих в неговата вяра в мен и в нас двамата и си доказах, че това е моят човек!“, допълва Милка.

„Игри на честта“ изпитват достойнството на мъжете в „Един за друг“

След като хармоничното семейство с четири деца от Варна си тръгна, останалите участници бяха изправени пред трудния избор коя да бъде втората отпаднала двойка за вечерта. Един глас повече в полза на Теодора и Генади изпрати у дома Даяна и Йордан.

„В живота понякога си казваме, че няма какво повече да ни се случи, но ето, че има. Много благодарим за тези положителни емоции! Тук научихме много неща и най-вече, че не трябва да забравяме любовта в нас. С годините чувствата някак заспиват и е трябвало да дойдем тук, за да ги събудим. Благодарим на „Един за друг“, че това преживяване стана реалност“, споделиха Даяна и Данчо за преживяването си в предаването.   

Интелектуална и логически предизвикателна игра в „Един за друг"

Напред в надпреварата продължават шест двойки, а борбата за победа става по-оспорвана с всеки изминал ден. Не пропускайте да разберете какви изненади очакват участниците следващата седмица в „Един за друг“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Гледайте новите епизоди на „Един за друг“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.     

Кастингите за следващия сезон на „Един за друг“ вече са отворени. Всички желаещи да се запишат, могат да го направят на адрес: https://nova.bg/casting2022