На Велики петък водещият представи прогнозата за времето в компанията на пухкавото и игриво малко кученце, спасено от Animal Rescue

Покемоните са 7 дребни кученца - 5 момчета и 2 момичета. Много симпатични, малко невротични, покемоните търсят най-добрите осиновители на света. Едно от тях вече си е намерило уютен дом и семейство, но останалите шест все още са в приюта на Animal Rescue, намиращ се на ул. Хан Богров 20 близо до София.

„Време за надежда“: Ники Василковски търси верен приятел за Кристофър Робин

Пикачу също е там и вече е нетърпелив да си намери спътник в живота, с който ще да прекара живота си. А животът му тепърва започва, защото Пикачу е все още младеж и не заслужава да губи дори и ден повече в приюта. Ваксинацията на него и роднините му вече е приключила и всеки, който иска да осинови някое от тях може да ги посети лично и да се увери, колко весело може да бъде в тяхната компания. Пикачу и Покемоните ще останат малки кучета и могат да живеят както в къща с двор, така и в апартамент. Честите разходки ще са огромен плюс за тях, но най-важното е да си намерят верен приятел.

„Време за надежда“: Ники Василковски търси човек с голямо сърце за Сами

„Време за надежда“ е инициатива, чрез която лицата на NOVA търсят бъдещо семейство на изоставени четириноги приятели. Идеята се заражда преди две години и благодарение на партньорството с няколко организации, тя вече е факт. Вече представихме някои от кученцата, които откриха свой нов дом, но има и такива, които все още очакват с нетърпение да дарят с безкрайна любов своя осиновител. Водещите призовават хората да правят осъзнат избор при осиновяване на бездомно куче, напомняйки че това решение е и голяма отговорност.

„Време за надежда“: Ники Василковски търси човек с голямо сърце да приюти Амиго

Ако смятате, че Вашият бъдещ най-добър приятел е покемон, може да пишете на имейл office@arsofia.com Още информация може да намерите и на сайта на организацията: www.arsofia.com/bg, както и на фейсбук страницата: Animal Rescue Sofia.за да получите подробности за осиновителската процедура.

Всяка събота между 11 и 16 часа в приюта, намиращ се на ул. Хан Богров №20, между селата Долни Богров и Горни Богров, се организират и разходки с всички обитатели. Там лично може да се запознаете с Покемоните, да ги разходите, да им отделите няколко минути и да се опознаете. 

Ако пък ли не, споделете! Може осиновителите на покемоните да са сред Вашите приятели!