Водещият представи прогнозата за времето в компанията на пухкавия и гальовен младеж, спасен от Animal Rescue

Тази седмица в прогнозата за времето по NOVA, Ники Василковски търси верен приятел, с голямо сърце, което да даде и получи безмерна обич. Амиго със сигурност я заслужава.

Амиго е спасен в приюта на Animal Rescue през месец октомври 2021 г.  Идва с тежкото кожно заболяване демодекоза, което е причина четириногия приятел да придобие доста невзрачен вид. Заради това той е бил доста тормозен от хората и живота му се превръща в един ужасяващ кошмар. През първите няколко месеца в приюта на Animal Rescue, Амиго трудно допуска някой до себе си и продължава да изпитва страх от хората, от които дълго време не е видял нищо добро. 

ПРЕДИ

„Време за надежда“: Ники Василковски търси постоянен дом за пухкавия и игрив Айк

В началото на тази година Амиго вече е напълно излекуван. След като кожния му проблем изчезва се оказва, че той всъщност е един пухкав и красив младеж. 

За времето прекарано в добрите грижи на Animal Rescue, излекувано е не само тялото на Амиго, но и сърцето му. Спомените от лошите хора, които е срещал, докато е бил поредното "краставо и заразно" бездомно куче по улиците на Чепинци, са забравени.

СЕГА

„Време за надежда“: Ники Василковски търси дом за бездомния ангел Пупи

Сега Амиго знае, че хората са приятели. Хич не се и досеща обаче, че има такова нещо като твой собствен човек. Човек, когото не делиш с още 150-200 кучета. Човек, когото да посрещаш всеки ден с вълнение. В когото да се гушнеш, ако някой от двама ви е тъжен. Който да отвори дома и сърцето си за теб...

Амиго е на около 2 години, здрав и социален.

Търсим човека на Амиго! Не му трябва опит с кучета, защото Амиго не създава проблеми и се разбира с всички. Не му трябва и голямо пространство, защото Амиго не влиза в категорията на големите кучета.

Всичко, което му трябва е, желание да има верен приятел до себе си. Да има ръце, готови за галене. Сърце, отворено да обича Амиго така, както доброто момче заслужава - завинаги!

Ако смятате, че Вие сте такъв човек, може да пишете на имейл office@arsofia.com Още информация може да намерите и на сайта на организацията: www.arsofia.com/bg, както и на фейсбук страницата: Animal Rescue Sofia.

Всяка събота между 11 и 16 часа в приюта, намиращ се на ул. Хан Богров №20, между селата Долни Богров и Горни Богров, се организират и разходки с кучета. Там лично може да се запознаете с Амиго, да го разходите и да се убедите какъв добър приятел е той. 

Ако пък ли не, споделете! Може човекът на Амиго да е сред Вашите приятели!