Гледайте романтичното риалити тази вечер от 21:00 ч. по NOVA

След като в епизода във вторник вечер дамите се опитаха да разгадаят какво мислят мъжете, начело на седмичното класиране се наредиха Веселина и Ганчо, следвани от Гергана и Радослав. Шесто последно място заемат Теодора и Генади. В следващия епизод мъжете ще се впуснат в една доста луда емоционална игра, в която ще останат без дъх.

Милка и Желязко: Влязохме в "Един за друг", за да се забавляваме

В предаването в сряда вечер ще се опитаме да разберем доколко всеки от мъжете познава емоциите на половинката си. Те ще трябва да отгатнат как се чувстват жените при 4 определени емоционално наситени ситуации. Следва преминаване през трасе с препятствия за мъжете, докато носят на гърба си подбрана раница, отговаряща на емоцията на дамите им.

Настолна игра с необичаен мащаб за дамите в „Един за друг“

Ще бъдат ли жените предпазливи в своите залози? Кои от мъжете ще успеят за преодолеят изпитанията и да познаят три от четири емоционални състояния на половинките си? Не пропускайте отговорите в епизода в сряда вечер в романтичната надпревара „Един за друг“.

Две двойки напуснаха „Един за друг“

Не пропускайте новите епизоди в най-романтичното риалити в „Един за друг“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.     

Кастингите за следващия сезон на „Един за друг“ вече са отворени. Всички желаещи да се запишат, могат да го направят на адрес: https://nova.bg/casting2022