Гледайте романтичното риалити тази вечер от 21:00 ч. по NOVA

След индивидуалните игри през тази седмица първи в генералното класиране са Поля и Димитър, следвани от Симона и Борислав, а на последно шесто място останаха Теодора и Генади, които са първата застрашена от елиминации двойка. В следващия епизод ще се завърнат 3 двойки, които ще получат втори шанс за участие в най-романтичното риалити в ефира. Но как ще приемат останалите двойки завърналите се и ще се притеснят ли от допълнителната конкуренция?

Разгадаване на женските емоции в „Един за друг“

Предстои едно от най-разнообразните и непредвидими изпитания за участниците в „Един за друг“. Тази вечер шестте двойки, запазили мястото си в романтичното риалити, ще играят класическата игра – люлки и дуели. Завърналите се двойки също ще участват в играта в битка за оставане в предаването.

Милка и Желязко: Влязохме в "Един за друг", за да се забавляваме

В новото предизвикателство за двойки, дамите ще трябва да решат срещу кого от останалите да изправят мъжете си на дуел. Те ще могат да избират от различни атрактивни битки, които включват ринг, борба, надяждане, надпиване, баланс, перо и др. Всяка победа на половинката ще задържи люлката им високо във въздуха, а тази на съперника ще смъкне надолу.

Настолна игра с необичаен мащаб за дамите в „Един за друг“

Кои две двойки ще са застрашени от елиминации след тази игра в края на вечерта? Кой от участниците ще постигне феноменален резултат и кой ще стигне до ръба на възможностите си? 

Не пропускайте новите епизоди в най-романтичното риалити в „Един за друг“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.     

Кастингите за следващия сезон на „Един за друг“ вече са отворени. Всички желаещи да се запишат, могат да го направят на адрес: https://nova.bg/casting2022