Гледайте романтичното риалити от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA

Финалът на третия сезон на „Един за друг“ наближава, а изпитанията стават все по-оспорвани и интересни. Миналата седмица в най-романтичното предаване в телевизионния ефир втори шанс да се борят за победата получиха Даяна и Йордан. След връщането си те заемат последното място във временното класиране, а водачи продължават да бъдат Петя и Николай.

Даяна и Йордан получиха втори шанс в „Един за друг“

Старт на предизвикателствата през новата седмица ще даде повече от екстремна игра. Мъжете ще трябва да покажат колко са наблюдателни, запомняйки максимално много детайли за минимално време. На пръв поглед задачата за тях ще изглежда постижима, но допълнителният елемент в нея истински ще изпита смелостта и паметта на мъжете под влиянието на ударна доза адреналин.  

Люлки и дуели за двойките в „Един за друг“

Упоритостта, амбицията и инатът на дамите ще бъдат изпитани в сряда, а в четвъртък двойките ще трябва да покажат дали могат да общуват безпроблемно при всякакви условия. Какви залози ще направят участниците, кои ще се представят най-добре в предизвикателствата и кои най-зле? Коя ще бъде двойката, която ще напусне приключението „Един за друг“ на метри от финала?

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.     

Кастингите за следващия сезон на „Един за друг“ вече са отворени. Всички желаещи да се запишат, могат да го направят на адрес: https://nova.bg/casting2022