Теодора и Генади се отправят към финалите

Петя и Николай са поредните участници, които отпаднаха от „Един за друг“. Семейството успя да се справи задоволително с първите две изпитания в седмицата на полуфиналите, но последната игра се оказа по-сложна от очакваното. В най-мащабната и грандиозна игра до момента двойката трябваше да изпълни сложна задача върху огромна конструкция, издигната 60 метра над земята. Ролите се размениха и този път височината се оказа препятствие за Петя.

Любов във въздуха за двойките в „Един за друг“

В елиминациите Петя и Николай се изправиха срещу една от най-близките си двойки в предаването – Теодора и Генади. За оставането на Теодора и Генади във Вилата на любовта гласуваха 3 двойки, а за опонентите им само една.

„Преживяването „Един за друг“ наистина надмина очакванията и представите ни. Ние се сближихме изключително много и се гордеем със себе си. Нямаме търпение да се приберем при нашата най-голяма гордост и най-голямо богатство – нашия син. След предаването си тръгваме още по-сплотени, още по-обичащи се и още по-търпеливи“, споделиха Петя и Николай след елиминациите.  

Екстремен шопинг за двойките в „Един за друг“

Двойките в „Един за друг“ вече са само пет. Те прекрачиха прага на финалната седмица, а там ги очакват най-сериозните изпитания, в които късметът може да им изневери, ако не вложат достатъчно воля, енергия и мисъл в преодоляването на игрите. Какво предстои да се случи във финалната седмица на най-романтичното предаване в телевизионния ефир? Коя двойка ще стане големият победител в третия сезон на „Един за друг“? Гледайте от вторник до четвъртък от 21:00 ч. по NOVA.

Не пропускайте новите епизоди в най-романтичното риалити в „Един за друг“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.     

Кастингите за следващия сезон на „Един за друг“ вече са отворени. Всички желаещи да се запишат, могат да го направят на адрес: https://nova.bg/casting2022