Талантливият комик спечели голямата награда в 10-тия юбилеен сезон на „Като две капки вода“ и споделя емоциите си след победата

Всенародният любимец, талантлив актьор и комик, който спечели 10-тия юбилеен сезон на „Като две капки вода“, споделя пред репортер на „На кафе“ емоциите си след голямата победа.

За любимия си образ

„Беше голяма емоция и преживяване, но и огромен стрес. Образът на Слави Трифонов ми беше най-близко до сърцето и го чувствам най-близко. Не мога да пея като него, но му знам и диханията“, признава Краси Радков.

За най-трудния образ

„Бяха два образа – на Емил Димитров и на Тодор Колев. И при двамата исках да покажа емоция и сериозност. През целия формат имаше образи, на които не трябваше да си позволявам пародия“, разкрива победителят.

Краси Радков спечели юбилейния сезон на „Като две капки вода“ (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Имитацията, в която пеех King Africa беше с най-труден за носене грим. Маската беше специфична, тъй като ми се залепи почти цяла глава. Имаше лепене и сваляне на кожата. След него не ми остана лице. Чувствам се като стена или билборд, на който постоянно лепят афиши“, така Краси описа кой е според него най-трудният за носене грим и костюм.

„Ние сме професионалисти и наемници, които си вършат работата. Подкрепа ми оказваха близките и семейството. След тях и Евгени Димитров - той ми помагаше, тъй като аз нямам певчески качества. С него слушахме песните и репетирахме. Беше ми трудно пеенето в този формат“, признава Краси.

Крисия, Краси, Дарин и Сано на крачка от победата в „Като две капки вода“

Кастингът за „Изненадата!“, продължава. Всеки добър имитатор може да се запише и да се появи на най-голямата телевизионна сцена в България, за да покаже уменията си.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.