„В епизода тази вечер ще се случи нещо потресаващо!“, разкрива актьорът с ключова роля в криминалната драма

Довечера зрителите на NOVA ще гледат дългоочаквания финал на четвърти сезон на криминалната драма „Братя“, в която героят на Мартин Димитров Радо Андреев е сред най-емблематичните и колоритни герои. За „На кафе“ актьорът сподели какво да очакват зрителите от епизода тази вечер.

Смърт и съдбоносни обрати на финала на четвърти сезон на „Братя“

„Зрителите трябва да очакват неочакваното. Тази вечер предстои епичен сблъсък. Във финалния епизод ще се случи нещо потресаващо. Има едно основно събитие, заключващо персонажа ми“, разкрива Мартин Димитров

За вътрешните битки на Радо Андреев

„В този сезон видяхме по-тъмната страна на героя ми. Той води много вътрешни битки. Но важен е балансът у един човек. Доброто и злото неминуемо съществуват, но е опасно, когато едното надделее. Въпросът е как да успеем да балансираме и да живеем в хармония. Вътрешните борби за Радо Андреев в този сезон бяха много ожесточени, особено след появата на неговата дъщеря. Ще видим как ще се развърже цялата тази плеяда от емоции.“

Ще успее ли опасният план на Мая и Велин в „Братя“?

„Главната причина да съм удовлетворен от работата си в този сериал, са колегите ми.“

Повече за ролята на Мартин Димитров в „Братя“, за постановката „Лулу“, в която играе главната роля, за страстта към високите скорости и мечтата да бъде автомобилен състезател, гледайте във видеото.

Гледайте развръзката в криминалната поредица тази вечер в 22.30 ч. по NOVA

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.