Гледайте финалния епизод на четвърти сезон на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Съдбовни решения ще вземат героите от „Братя“ в разтърсващия финал на четвъртия сезон на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. по NOVA. Минал през ада и разкъсван между доброто и злото от години, Денис достига до момента, който отдавна чакаше. Зарекъл се да срине Филип, за да отмъсти за всичко, включително за погубения живот на майка си, той има удобна възможност да осъществи своята цел докрай. И тогава стига до най-важната битка – срещу самия себе си. Ще се пребори ли със своите демони, кое ще надделее в него и какъв неочакван обрат ще настъпи в живота му?

Мартин Димитров: На финала на „Братя“ предстои епичен сблъсък

Сандо крои планове как да вземе Гери и Сара, за да ги изведе извън страната, без Радо да се усети. Като биологичен баща, Андреев вече е издействал правата за попечителство над 8-годишното момиченце и мисията на Акарди става все по-трудна. Но това, което му дава криле, е, че най-сетне е открил истински смисъл – любимата жена и нейното дете, към което все повече се привързва. Сандо е решил да се бори за общото им щастие на всяка цена, но трябва да се изправи очи в очи срещу врага си, за да отвоюва своя избор. На чия страна ще бъде съдбата в най-решаващия миг?

Смърт и съдбоносни обрати на финала на четвърти сезон на „Братя“

Ива е под напрежение, защото знае, че опасностите я дебнат отвсякъде. От една страна, след отказа да се подчини на инспектор Черкезов, тя подозира, че полицията ще я арестува всеки момент. Но още по-голяма е заплахата, надвиснала над нея от страна на Карамитев, на когото така и не успя да върне парите, съхранени под формата на древен артефакт. Йосифова се опитва да запази хладнокръвие, за да не се срине, точно преди да е осъществила финалната стъпка от своята стратегия. Кой ще успее да я изненада до крайна степен и какво ще се случи с нея?

Ще успее ли опасният план на Мая и Велин в „Братя“?

След като Денис й разказва цялата истина за себе си и своето семейство, картите вече са на масата и Елена прави своя смел избор. За пръв път в живота си тя оставя работата на второ място и превръща любовта в приоритет, каквото и да й коства това. Решила е да смени отдела и да прекрати участието си във вътрешното разследване на ГДБОП по случая със смъртта на Калин Йосифов. Пълният обрат на събитията, обаче, ще я постави в изключително драматична ситуация, от която всеки изход е свързан с огромна загуба. Кой е правилният ход за инспектор Давидова и готова ли е да плати цената му?

Гледайте развръзката в криминалната поредица тази вечер в 22.30 ч. по NOVA

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.