От 27 юни, в продължение на девет седмици, киноманите избират какво да гледат всеки понеделник

За десета поредна година филмовият канал KINO NOVA ще даде шанс на зрителите да изберат кой филм искат да гледат в понеделник вечер от 21:00 ч. От 27 юни, в продължение на девет седмици, за любовта на киноманите в емблематичната кампания “Великият понеделник“ ще се борят по две хитови заглавия. На 4 юли от 21:00 ч. ще стане ясно коя е първата лента, събрала повече зрителски гласове.

Изцяло подчинен на волята на зрителя, „Великият понеделник“ ще предложи селекция от 18 хитови продукции. Покачващи адреналина екшъни, наелектризиращи приключения, спираща дъха романтика и първокласни комедии са само част от разнообразните предложения, които ще се борят за одобрението на публиката.  

Освен избора на филм в понеделник, традиционно всяка седмица гласуващите киномани в десетото издание на кампанията „Великият понеделник“ ще могат да спечелят и атрактивни брандирани подаръци. В края на кампанията един от всички гласували ще получи голямата награда – рамкирана графика на художника Ясен Гюзелев „Таро – колелото на съдбата“.

Не пропускайте най-интересното от „Великият понеделник“ по KINO NOVA – „Съдбата на филма решаваш ти!“. Повече информация за кампанията следете и във Facebook страницата на филмовия канал.

Информация за KINO NOVA

KINO NOVA е телевизионен канал в портфолиото на Нова Броудкастинг Груп, който предлага филмово преживяване на най-високо ниво, с отлична селекция от хитови продукции, популярни сериали и световни филмови заглавия. Кампанията на KINO NOVA "Великият понеделник" е първата по рода си инициатива, която дава право на зрителите да избират кой филм да гледат всеки понеделник от 21:00 часа. През лятото на 2013 г. властта за първи път бе дадена в ръцете на зрителите, а първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie в категорията "Медийна реклама". "Треска за Оскари" пък е месецът, в който запазено място в ефира имат филми, с номинация или награда от Американската академия за киноизкуство.