Зрителите на NOVA могат да гледат най-забавното предаване в ефира, всяка събота вечер от 20:00 ч.

Актьорът Калин Врачански разказва пред репортер на „На кафе“ за емоцията от участието си в шоуто „С Рачков всичко е възможно“, за предстоящите си проекти и за енергията, която думите носят.

Според него някои от нещата са могли да се случат и по-добре, но това е нормално за такова шоу, в което всичко е възможно. Споделя, че е успял добре да си почине през лятото, което за него е било комбинация от работа и почивка.

„По принцип думата изключителен е много хубава дума и я ползвам често. Когато ми кажат, че съм изключителен, обикновено благодаря“, коментира актьорът суеверията и думите, с които предизвиква и провокира добра енергия.

Нови осем звезди ще бъдат предизвикани да се забавляват в „С Рачков всичко е възможно“

„Предстои ми да започна работа по една комедия в Благоевград. Но сега сезона започвам с последното представление, което направихме преди лятото и това е „Съмнения“ на режисьора Стайко Мурджев в театъра на Благоевград. Това е пиеса, която е много интересна и ще гостува и в София“, отправя покана за театър Калин, който признава, че не спира да търси провокации. Споделя, че е успял добре да си почине през лятото, което за него е било комбинация от работа и почивка.

Следете Facebook страницата, официалния Instagram и TikTok профил на „С Рачков всичко е възможно“ за актуални новини.