Гледайте интригуващата семейна сага от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA

Даниела научава кой е тайнственият непознат, който я следи. Изглежда, че е време да се изправи лице в лице с миналото, от което е избягала, но готова ли е за това?

Любов и тайни в „С река на сърцето“

Междувременно Вяра и Борис се изправят един срещу друг в първия си професионален конфликт в „Бонония Боневи“. Докато опитва да бъде арбитър в него, Даниела научава информация, която я вълнува. Изглежда, че и тя, и Тополски имат интерес към древен сорт грозде, който би могъл да промени бъдещето на винарната. Даниела ще трябва да разбере дали и технологът вижда нещата, по същия начин като нея.

Нови съюзи в „С река на сърцето“

Докато в „Бонония“ тепърва ще се взимат решения, Петър вече е взел своето. Той отива за втори път в манастира при Лазар – но нещата с Боряна отново ще се окажат по-сложни, отколкото е очаквал.

Не пропускайте да разберете какви предизвикателства очакват героите в семейната сага „С река на сърцето“ тази вечер в 20:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за новия сериал на NOVA „С река на сърцето“ на Facebook страницата и Instagram профила на продукцията.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.