Участникът признава, че сам се е изненадал от качествата, които е показал на Арената и нито за миг не се е отказвал от битките

В петък вечер зрителите на NOVA станаха свидетели на поредната елиминационна битка в „Игри на волята: България“. На двойната елиминация отпаднаха Звезделина и Касим. Малкият мъж, с лъвско сърце, влиза в екстремното риалити със заявката, че е мастер на пъзелите, но това качество се оказа не достатъчно, за да може да издържи Играта. За битките, победите и загубите, както на Арената, така и в живота, с Касим Касимов разговарят репортерът Драгомир Танев и операторът Таси Асенов за „Събуди се“.

„Чувствам се добре навън, предвид факта колко много време се задържа на Дивата река нашето племе. След това прекарахме една седмица на Стопанството и най-накрая моята последна седмица протече на Резиденцията. Поне си тръгвам от хубавото“, споделя емоциите си Касим.

Звезделина: Хората, които трябва да стигнат до финала на „Игри на волята“ са Филип, Мани, Жени и Гого

Касим влезе в предаването със заявката, че се справя добре с пъзелите и още на първата задача, която беше световна загадка, той беше безпогрешен и много бърз, но след това сякаш нещата тръгват в друга посока. Решението му е необичайно за всички, тъй като той набляга на чисто физическата страна в играта, което е изненада и за зрители, и за участниците в предаването. Битката му с Лефтеров на Арената се определя като Давид срещу Голиат.

„Факт е, че на първата териториална битка се справих много добре. Всички повярваха в мен и получих много голяма подкрепа. След това претърпях не хубави моменти на пъзелите, които доста ме сринаха. Аз също бях разочарован от себе си. Много се надявах да не сгафя на пъзел, тъй като влязох с тази заявка. Не беше лесно да мина през този период, но си казах, че трябва да се стегна и да продължа да давам всичко от себе си. Дойде един момент, в който лека по лека започнах да се връщам и да се справям с този пост“, признава участникът.

Генчо отстрани Звезделина и Касим от “Игри на волята: България”

„Когато имах възможността да се изявя и на физическата част от играта, дори и там изненадах много повече хора, отколкото на пъзелите. В битката с Лефтеров не се дадох до последната секунда, защото трябваше да взема последната точка. Въпреки че не успях, вярвах до последно, че имам шанс.“

Интелигентността помага или пречи в живота?

„В много моменти интелигентността помага да вземеш правилните решения или да намериш изход от някаква ситуация. Но понякога да си интелигентен ти пречи, защото знаеш какво евентуално може да ти се случи и започваш да подхождаш към повечето неща с предубеждение и несигурност. Може би вече си минал през този път и не искаш отново да допускаш същите грешки“, разсъждава младият интелигентен младеж.

Касим е Тикток звезда в интернет пространството и споделя, че се старае да учи аудиторията си да гледа на живота откъм забавната страна. Според него всички минават през тежки моменти, но е важно в края на деня да си правил това, което харесваш, прави те щастлив и ти доставя удоволствие.

Валери: Изиграх „Игри на волята: България“ като Олимпиада, с нулева стратегия

„Игрите в никакъв случай не успяха да пречупят волята ми. Дори напротив: показах и надскочих себе си. Имаше много моменти, в които дори самият аз бях изненадан от себе си и то дори от нещата, на които съм способен“, коментира Касим.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.