На Арената срещу Гого за своето оцеляване ще се бори Лефтеров

Непобедимите успяха да триумфират във втората номинационна битка за седмицата на Арената на “Игри на волята: България” и запазиха племето си цяло. Състезателите от двете племена се изправиха в двубои помежду си, балансирайки върху въртящото се колело на смъртта. Безстрашните не успяха да се координират достатъчно добре, за да достигнат заветните 6 точки, което отново ги изпрати на съвет.

ГАЛЕРИЯ: "Игри на волята: България" - сезон 4 на 10 ноември

Преди да излязат на Арената, Непобедимите коментираха възможните варианти за номинация. Зорница без да иска разкри пред останалите състезатели, че освен със своята коалиция, играе и с Георги. Тя искрено се притесни от вероятността Генчо да закупи номинационни гласове срещу нея с грошовете, които притежава. От своя страна той сподели, че смята това действие за ненужно в този етап на играта.

Непобедимите са спасени след номинационна битка в “Игри на волята: България”

Жълтите отдадоха своята трета поредна загуба на липсата на Мирела в племето. Въпреки разочарованието от провала, те бързо се активизираха в стратегиите за предстоящия съвет. Мани сподели притесненията си, че ще бъде номинирана от всички, като предложи на Ралица да играят заедно и да се обърнат срещу мъжете.

Мирела от „Игри на волята: България“: Неделчо ме посъветва да се сприятеля с най-ценния и стратегически играч от племето

Същата вечер Безстрашните се видяха очи в очи с водещата Ралица Паскалева на съвет за втори път тази седмица. Филип и Мани решиха да подсигурят мястото си в състезанието, като отделиха по 100 златни гроша, с които си купиха имунитет. За да запазят себе си, жените в племето единодушно гласуваха за единствената си възможност - Лефтеров. Още утре той ще се изправи в братоубийствена битка на Арената срещу съплеменника си Гого.

Алекса елиминира Мирела в съдбоносна капитанска битка в “Игри на волята: България”

Гого или Лефтеров - кой ще докаже своите качества и ще се завърне при Безстрашните? Каква битка ги очаква на Арената? Как ще се справят Безстрашните със сигурната елиминация на човек от племето им? Ще се преразпределят ли коалициите? - предстои да стане ясно в новия епизод на “Игри на волята: България” тази вечер в 21:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.