Най-забавните участници от сезона се качват на сцената на предаването

Тази събота от 20:00 ч. по NOVA е големият финал на първия сезон на „С Рачков всичко е възможно“. Всяка събота любимият водещ събираше на сцената на предаването осем български звезди, които се изправяха пред най-забавните предизвикателства. В шоуто участваха над 60 известни личности, които с широка усмивка се впускана в оригиналните игри.

В края на есенния сезон, Димитър Рачков ще се присъедини към участниците и за първи път ще изпробва всички игри, а неговото място на водещ ще заеме един от най-колоритните образи в шоуто –  Герасим Георгиев - Геро.

ГАЛЕРИЯ: "С Рачков всичко е възможно" на 3 декември

Смях до сълзи със Софи Маринова, Коцето и Фънки в "С Рачков всичко е възможно"

В щурите предизвикателства Геро ще посрещне още седем от най-забавните звезди, които вече са се качвали на сцената на шоуто – Борислав Захариев, Елена Атанасова, Станимир Гъмов, Елен Колева, Румен Угрински, Криско и Милица Гладнишка. С опита си от предишните предавания, те ще се хвърлят в приключението с още по-голямо желание и страст.

Димитър Рачков лично ще опита всички предизвикателства на сцената, а резултатът ще бъде по-забавен от очакваното. Веселите „Таратанци“ ще подгреят звездите за „Ко каза, ко?!“, а веднага след това част от тях ще влязат в необичайно балетно училище с ръководител Милица Гладнишка. Зрителите на NOVA ще видят и как ще се справят участниците в „Счупен телефон“, „Бабо, разкажи ми приказка“, „Усмивката на зъболекаря“ и „С други думи“.

Никол Станкулова и Ралица Паскалева се впускат в забавно приключение в „С Рачков всичко е възможно“

На финала всички заедно ще влязат в Лудата стая и ще се пренесат в един на пръв поглед обикновен апартамент, в който двамата приятели ще гледат мач. Но какво ще се обърка? Кой в каква роля ще влезе? Ще се справи ли Рачков с всички игри? Кой в кое предизвикателство ще участва? Какви изненади ще има на големия финал на „С Рачков всичко е възможно“? - разберете тази събота от 20:00 ч. по NOVA заедно с Борислав Захариев, Елена Атанасова, Станимир Гъмов, Елен Колева, Румен Угрински, Криско и Милица Гладнишка, Герасим Георгиев – Геро и Димитър Рачков.

Следете Facebook страницата, официалния Instagram и TikTok профил на „С Рачков всичко е възможно“ за актуални новини.