Гледайте романтичното риалити тази вечер от 20:00 ч. по NOVA

След соловите игри в предишните епизоди, в които дамите трябваше да укротят кравите в стопанството, а на мъжете се наложи да покорят кухнята, днес влюбените ще се наложи да преминат през още сериозни перипетии. В допълнение двойките отговаряха на въпроси, които разкриха доколко партньорите се познават един друг. Двойката Димана и Христо застава начело на временната класация, следвана от влогърите Радина и Петър. В дъното на класацията за момента остават Александрина и Иван, който загубиха почти всички пари в последната игра.

Мултитаскинг в „Кухнята на Ада“ в „Един за друг“

Резултатите от днешната игра са изключително важни за класацията и особено за участниците, застрашени от елиминации. Печелейки състезанието партньорите ще могат да се спасят и да си осигурят желания имунитет. След играта ще станат ясни двойките, на които предстои елиминация, но също така ще определи и супердвойката за седмицата. Коя от тях ще се сдобие със стратегическо предимство, решаващо за хода на играта, и какво ще е то през тази седмица, предстои да видим в епизода на „Един за друг“ тази вечер.

Неочаквани изненади и първо индивидуално изпитание за дамите в „Един за друг”

Последната игра за седмицата и е за психическата устойчивост, в която влюбените трябва да обединят сили и да работят заедно. До къде стига желанието за победа и могат ли да се пазят взаимно, докато държат въже, на което е окачена кофа, пълна с 20 литра течност. Кои ще са първите две двойки, които освен, че ще подгизнат, ще бъдат и номинирани?

За първи път в „Един за друг“ ще се проведе игра за спасение, но кои три двойки ще участват в нея? Кои влюбени ще преодолеят смразяващото предизвикателство и кои ще отидат на елиминации? Ще успеят ли да разбият ледената преграда помежду им и кои ще са най-бързите ледоразбивачи, предстои да видим в епизода на романтичното риалити тази вечер от 20.00 ч. в ефира на NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.