Гледайте романтичното риалити тази вечер от 21:00 ч. по NOVA

След стратегическата игра в предишния епизод и индивидуалните изпитания, които предизвикаха първото напрежение сред дамите, следва първото мъжко предизвикателство. След първата игра в тази седмица начело на временното класиране застава двойката Димана и Христо, следвани от влогърите Радина и Петър. На предпоследно място са новодошлите Кристина и Артьом, а последни за момента са Милена и Цветелин, които направиха голям залог и го загубиха.

Стратегическа игра за дамите в новия епизод на „Един за друг”

В днешния епизод на най-романтичното риалити в ефира на NOVA настъпват „мъжки времена“, а изпитанието е преди всичко за мъжете. Зрителите ще станат свидетели на широка палитра от емоции. В предизвикателството си тази вечер мъжете ще трябва да направят своя избор или компромис, които могат да ги доведат до успех или до излизане от „Вилата на любовта“. Играта се състои от четири предизвикателства, свързани с предпочитанията, удобствата и  навиците на жените. Господата трябва да решат дали да пожертват себе си, за да не нарушат комфорта на любимите си.

Тест за издръжливост и воля за победа в „Един за друг“

Кои от мъжете ще предпочетат самите те да влязат в аквариума със змии? Ще продължи ли любовта да съществува въпреки разликите в мисленето между половете? На какви жертви са готови мъжете в името на любимите си, гледайте в новия епизод на най-романтичното риалити, този четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.