Усмихнатото семейство Борисови, което напусна романтичното риалити, разказва за емоциите, игрите и любимите моменти в предаването

Хармоничната двойка учители от Свищов споделя в „На кафе“, че престоят им във „Вилата на любовта“ е незабравимо и невероятно преживяване за тях, което ще помнят дълго. Милена се налага да се изправи пред най-големите си страхове и въпреки че губят играта, признава, че печелят много нови приятели.

„Бяхме много сплотени, забавлявахме се заедно и общувахме помежду си. Бяхме по 24 часа заедно, далеч от всякакви комуникации, така че се опознахме добре с другите двойки“, разказват двамата.

„На финал виждаме Феодор и Алекс, и Димана и Христо. Това са нашите фаворити. Те са много сплотени, влюбени, разбиращи и подкрепящи се двойки. Има разногласия от време на време, но не е нещо, което да им попречи“, разкриват предпочитанията си.

„Нямахме разногласия за участието ни в „Един за друг“, защото гледаме предаването още от първи сезон и сме фенове. След втори сезон Милена ми каза да се регистрираме“, споделя Цветелин.

„Аз поех инициативата и още миналия сезон се регистрирах, но не се получиха нещата. Накарах го той да попълни формулярите и да опита още веднъж“ допълва Милена.

Екстремно предизвикателство в новия епизод на „Един за друг”

Цветелин разказва, че не обича да бърза и е попълнил формулярите една вечер. По-късно съобщава на половинката си. Първоначално когато са му позвънили от продукцията след няколко месеца дори не се е сетил, който го търси. В началото не повярвал, че е възможно, но по-късно след кастингите и двамата са били изключително щастливи. Когато осъзнават какво предстои, чувството за влюбените е неописуемо.

„От началото - от въвеждащата игра до финала, сме се забавлявали с истински, искрен смях. Минахме през различни емоции. Плакахме от тъга и от радост, и щастие. Минахме през разочарования и си имахме своите възходи и падения сред хора, които са много цветни и интересни“, признава Милена.

Милена и Цветелин от „Един за друг“: Пребиваването ни във Вилата на любовта бе като меден месец за нас

Коя е любимата им игра?

„Различни са за двама ни. Моята е със змиите. Питонът се уви по целия ми крак в последствие. Това не се показва по телевизията. За отрицателна игра е може би е тази с простирането на дрехите, хлъзгането и паданията“, разкрива Цветелин. „Аз имам две любими игри. Едната е въвеждащата, когато му обяснявах без думи, а също така и последната, която бе за комуникация и за това, колко добре се разбираме с половинката. Той ме разбираше само по погледа и нямаше нужда от допълнителни инструкции“, допълва Милена.

За това, което остава скрито от зрителите на най-романтичното предаване

„Във „Вечерта на талантите“, съпругът ми носеше перука и даде всичко от себе си, забавата да стане на макс. Аз му написах поема на китайски и той с големи усилия я научи. Но освен това заедно с Арти измислихме текста на поема, която спечели „Вечерта на талантите“. Имахме и един ден, в който направихме едно шоу. В него Пепи показваше как се прави козунак, но аз бях преводач в реално време на китайски. Езикът ми не е на такова добро ниво, но положих усилия. Всеки даде своя принос и на шоуто всички много се забавлявахме“, разказва Милена.

„Имахме и доста импулсивни моменти, в които ставахме да танцуваме. Предстоят две сватби на двойките и за да не се излагат момчетата, ги научихме на няколко хора. Мисията е изпълнена“, допълва съпругът.

„Всички се познаваме в малкия китен град Свищов. Учениците ни много ни се радват и гледат.“

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.