Участниците споделят, че изпълненията им са силно емоционални и не искат шоуто да свършва

След страхотното шоу в осми лайв на „Като две капки вода“, който беше посветен на българската музика и участниците в предаването изпълняваха любими песни на известни и обичани дуети, победители за втори път станаха Ралица Паскалева и Димо Алексиев. Дуетът излезе на сцената в образите на Ваня Костова и Драго от Фамилия Тоника. Двамата изпълниха „Приятели“, една от най-хубавите песни за приятелството, в компанията на членовете на групата и развълнуваха публиката. След „Нощта на българските дуети“ победителите споделят емоциите си пред репортер на „На кафе“.

„Развълнувани сме. Това за нас си е една сбъдната мечта. Не знам къде другаде би ни се случило да пеем на една сцена с Фамилия Тоника“, сподели пред репортера Ралица.

„Напълно дължим победата си изцяло на Фамилия Тоника и на тяхната песен. Посвещавам победата ни на тях. Не бяхме притеснени, защото се бяхме подготвили преди това. Знаехме с какви величия ще се срещнем, затова гледахме да си свършим работата. Искаме да благодарим на Искра Милкова, която е нашата вокална педагожка“, допълва Димо.

Димо и Ралица грабнаха победата в нощта на българските дуети

„За мен беше много емоционално, защото реакцията на останалите в групата когато ме видяха с грима, косата и дрехите беше стъписване. На някои им стана мъчно, други не можеха да ме гледат. За всички тях това беше много емоционална среща“, разказва актрисата.

Двамата участници се обединяват около тезата, че за приятелството е необходима искреност във взаимоотношенията и подкрепа във времето. Според тях „добрите приятели са част от семейството“. Според Димо вече започва да им става мъчно, тъй като наближава края на шоутата за имитации. Всички участници са си станали близки приятели, а атмосферата зад сцената е страхотна.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.