Гледайте романтичните комедии „Четириноги приключения“ от 12.30 ч. и „Нани“ от 14.50 ч. тази събота по NOVA

С много смях и романтика са изпълнени двата следобедни филма, които ще забавляват зрителите в ефира на NOVA тази събота.

Старт на забавленията поставя семейната комедия „Четириноги приключения“, на режисьора Кен Марино, който разказва за група хора от слънчев Лос Анджелис, чийто живот се преплита по невъобразим начин благодарение на верните им четириноги любимци. 

Елизабет е сутрешна телевизионна водеща с изневеряващо гадже, Тара е бариста, опитваща се да избере кариера, Тайлър е доставчик на пица, чийто редовен клиент е винаги нацупен старец, Грейс и Кърт (ролите се изпълняват от Ева Лонгория и Роб Кордри) стават за първи път осиновители, а Дакс е безотговорен музикант, чиято несериозност засяга както личния, така и професионалния му живот. Докато се опитват да направят следващата стъпка в живота си, кучетата взимат нещата в своите лапи, за да помагат в създаването на нови важни връзки. В главните роли влизат редица холивудски звезди, сред които Нина Добрев, Ева Лонгория, Ванеса Хъджънс, Адам Пали, Роб Кордри и др.

След това от 14.50 ч. в романтичната комедия „Нани“ ще проследим живота на млада бавачка на деца, която се изправя пред различни предизвикателства и трудности. Студентка Ани Брадок (Скарлет Йохансон), с произход от работническата класа от квартал в Ню Джърси се опитва да открие мястото си в света. Завършила току-що колеж и интересуваща се от антропология, тя е подложена на натиск от майка си да поеме работа на бавачка при г-н и г-жа X (Пол Джамати, Лора Лини), богата, но силно дисфункционална двойка в Манхатън. Изнежената съпруга, вечно изчезващият съпруг и доста разглезеното четиригодишно дете, се превръщат в постоянен източник на проблеми за Ани. Тя трябва да намери начин да се справя едновременно с обучението си, ново гадже и изискванията на новите си работодатели и тяхното разглезено потомство.

Не пропускайте развръзката в романтичните комедии „Четириноги приключения“ от 12.30 ч. и „Нани“ от 14.50 ч. тази събота по NOVA