Гледайте екшън-фантастиката на режисьора Травис Найт тази събота вечер от 20.00 ч. по NOVA

Действието във фантастичния екшън се развива през 1987, а мястото – автоморга в малко калифорнийско градче. Опитвайки се да избяга от тези, които искат да го заловят и изучават, Бъмбълби намира убежище насред автоморгата на малко крайбрежно градче. Чарли Уотсън (Хейли Стейнфелд) е тийнейджърка на прага на пълнолетието и в търсене на своето мястото в огромния свят.

Тя мечтае за подарък кола по повод 18-тия си рожден ден. Привидно обикновеният VW Beetle попада в полезрението й и се превръща в нейн любимец, слабост и предизвикателство за ремонт…още преди да се съживи пред очите й. За нейна изненада се оказва, че това белязан от битки робот и младото момиче се заема с ремонта му. Докато десептиконите преследват оцелелите автоботи с помощта на тайна организация, водена от агент Бърнс (Джон Сина), Бъмбълби и Чарли трябва да се обединят, за да защитят света. Кой е казал, че хората могат да се привързват силно и всеотдайно само към биологични видове? 

Режисьорът Травис Найт ("Кубо и пътят на самурая" и "Коралайн") ни поднася непредсказуем сюжет, който се отличава не само с характерните за супер успешната поредица Трансформърс мащабни приключения, но и с дълбочина във взаимоотношенията човек – машина и искреното приятелство.

Не пропускайте екшън-фантастиката „Бъмбълби“ тази събота вечер от 20.00 ч. по NOVA