Популярната светска двойка разказва за промените в семейния им живот и за магията на екстремното, приключенско риалити

Година след участието си в „Игри на волята“, победителят Алекса и Елица вече наблюдават приключенското риалити по съвсем друг начин. Именно благодарение на своето участие, техният живот се промени. Как точно? Специално за „Събуди се“ разказва Ники Василковски.

Миналата есен те бяха просто опоненти в играта, а сега - популярна светска двойка. Едно семейство, родено в най-тежките изпитания на арената на „Игри на волята“.

„Друго е. Идваме тук като семейство, имахме сватба. Двойка сме“, разказва пред камерата Алекса.

„Продължаваме да я живеем „Игри на волята“ в реалността, не на терена. Като младо семейство е интересно, забавно, щастливо. Просто младо семейство“, споделя съпругата му Елица.

Димо и Ралица за предстоящия пети сезон на „Игри на волята“

И за двамата, да наблюдават как новите участници се мъчат да оцеляват, е тръпка, която те са преживели. В семейството обаче са на различни полюси за нагласата пак да стъпят на Арената.

„Липсва ми тази емоция, която имаш на терена. Но не мисля, че желая да се върна отново. Защото знам колко е тежко, колко е трудно. Не съм сигурна, че сега мога да покажа това, което очакват от мен. Имам прекалено много контузии и съм прекратила спортната си дейност, заради контузии“, категорична е Елица относно завръщането си на Арената.

"Игри на волята" - Кой се грижи за здравето на участниците и екипа?

Стъпвайки на плажа обаче, Алекса веднага е обладан от магията на приключенското риалити. Готов е на момента да влезе в неравна битка за оцеляване.

„Организатори, продуценти на "Игри на волята" - това е едно голямо племе, което винаги прави нови изненади. И бих искал пак отново да го преживея всичко това. Бих се пуснал отново - сега гледам на играта по друг начин, бих направил различни неща. Вече си имам фаворити тук. От жените, от мъжете - знам кой искам да спечели, кой искам да е на финал. Щом са стигнали дотук, те имат физически способности и заслужават да отидат до финал и да вземат голямата награда“, е мнението на победителят в предишния сезон на екстремното риалити.

Докъде се простира човешката издръжливост в "Игри на волята"?

Наблюдавайки битките, Алекса и Елица са избрали своите фаворити. Всички ние пред екрана съвсем скоро ще можем да направим същото, тъй като стартът на „Игри на волята“ е съвсем близо.

Следете всичко за „Игри на волята“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.