С обновена концепция и специална игра по време на всеки кръг зрителите могат да гледат студио „efbet Лига футбол“

Още по-интересна студийна програма ще предложи спортният екип на Нова Броудкастинг Груп на феновете на българския футбол - актуални събеседници, любопитни репортажи, преглед на социални мрежи, задълбочени анализи и сблъсък на гледни точки. Обновената студийна програма „efbet Лига футбол“ ще бъде представяна от телевизионни тандеми, които ще запознават зрителите с най-вълнуващото около всеки двубой от родното първенство. Това са известните и любими журналисти Валерия Видева-Желязкова - Ясен Деянов и Павлета Рашкова - Мирослав Арабаджиев и Велислава Миланова - Борис Мутафчиев.

Зрителите могат да проследят старта на новия формат на студиото още този петък в 17:00 ч. в ефира на DIEMA SPORT, когато водещите ще представят атмосферата, емоцията и очакванията преди първия мач от кръга Арда - Ботев Враца (17:30 ч.). С същия ден футболните емоции ще продължат със сблъсъка между втория във временното класиране Черно море и Берое. Мачът е от 20:00 ч., а студийната програма през целия уикенд ще бъде представена от водещите Велислава Миланова и  Борис Мутафчиев. В събота зрителите ще могат да проследят два двубоя по DIEMA SPORT. Първият е от 17:30 ч., когато един срещу друг се изправят отборите на Славия и Локомотив София, а след това, от 20:00 ч., 12-кратните шампиони Лудогорец ще търсят победата у дома срещу Ботев Пловдив. В неделя от 17:45 ч. е мачът между Етър и временния водач Локомотив Пловдив, а от 20:15 ч. ЦСКА среща ЦСКА 1948.

Освен атрактивно съдържание, за феновете на българския футбол ще има още изненади. Една от тях е предизвикателството „Нашата игра“, в което всеки желаещ може да провери знанията си за българския футбол и да спечели специални награди. След всяко студио водещите ще задават интересен и увлекателен въпрос в края на предаването, а верните отговори ще очакват на сайта Gong.bg в специална секция, посветена на играта.

По традиция  в програмата на DIEMA SPORT футболът от efbet Лига ще бъде основна тема в програмата още с традиционния обзор на кръга, предаванията „Героите на кръга“, „Головете на кръга“, „Домът на футбола“ и „Преди кръга“.

Не пропускайте да проследите най-интересното от efbet Лига в каналите от спортния пакет DIEMA XTRA и онлайн в платформата PLAY DIEMA XTRA.