Гледайте романтичната комедия „Да приютиш любовта“ от 12.30 ч. и премиерната лента „Искри над Бруклин" от 14.15 ч. тази неделя по NOVA.

Вълнуващи емоции ще предложи романтичната комедия „Да приютиш любовта" тази неделя от 12.30 ч. по NOVA. Лентата на режисьора Хедър Хоутърн Дойл разказва за Кира, която въпреки желанието си, просто не може да намери подходящия човек, с когото да бъде романтична! Всичко обаче се променя, когато среща Тревър, новият управител на магазина за хранителни стоки, в който тя работи. Красив, чаровен и надежден, той е идеалният партньор за нея. Има само един проблем: той има повече сходства с колежката им Лара. По-специално – и двамата обичат кучетата. Най-добрият приятел на Кира Марк намира решение, като я записва за участие в шоу за четириноги приятели. Сега тя трябва да намери куче, което е готово за състезание, преди Тревър да разбере, че се случва нещо странно. Колко трудно може да бъде това?

По-късно от 14.15 ч. следва премиерната лента „Искри над Бруклин“. В нея зрителите ще видят историята на самотна майка и готвач. Лидия вижда как мечтите й се разпадат, когато арогантен технологичен предприемач купува любимия й семеен ресторант, планирайки да го превърне в в заведение за бързо хранене. Тя решава да направи всичко по силите си, за да му покаже колко значим е всъщност ресторантът за запазване на традициите и сплотеността между хората. Ще успее ли да запази семейния ресторант и ще даде ли важен житейски урок, предстои да видим в романтичния филм тази неделя от 14.15 ч.

Не пропускайте романтичните филми „Да приютиш любовта“ от 12.30 ч. и премиерата „Искри над Бруклин" от 14.15 ч. тази неделя по NOVA.