„Арената ни направи по-близки и сплотени от всякога“, категорична е тя

Тя е „Мис България“ 2018, но на Арената показа много повече от красота. За силата, която може да носи едно младо момиче и затова къде е по-опасно – на сцената на конкурсите или на Арената. С Теодора Мудева ни среща Драгомир Танев и операторът Таси Асенов.

Мудева от „Игри на волята” 5: Гатьо провали опита ми да открадна тиква на Стопанството

„В битката срещу Цвети дадох всичко от себе си, дори повече. Доволна съм от себе си. Аз съм на 22 години и все още нямам толкова голям житейски опит. Със сигурност в някои ситуации не съм постъпвала правилно, но гледайки отстрани нещата, в момента извличам поуките за себе си. След излизането си се почувствах като нов човек. Времето, което прекарваш на Арената, се усеща сякаш са изминали години“, разказва Мудева и признава, че най-трудното нещо за нея в предаването е било да издържи психически на изпитанията. Загубата на половинката й Румен още в самото начало, след това разделението на племената, а след това и загубата на Оряшкова. „Стигнах до етап, в който нямаше какво повече да изгубя в тази игра, освен себе си. Малко по-късно излязох…“

Според „Мис България“ 2018 да влезеш в „Игри на волята“ с любим човек е „нож с две остриета“. Първо, защото не всеки гледа добре на двойките-играчи, което ги превръща в лесна мишена. От друга страна, имаш човек, който със сигурност ще ти пази гърба и каквото и да става няма да се обърне срещу теб. Тя признава, че личните им взаимоотношения с Румен са се променили след участието им в „Игри на волята“. „Станахме още по-близки и по-сплотени. Той направи и следващата крачка и се сгодихме.“

Цвети Станева елиминира Теодора Мудева в “Игри на волята” 5

Мудева вярва, че двата пола са взаимодопълващи се и не могат един без друг. В различните ситуации понякога по-добри са жените, а друг път – мъжете.

„Предстоят ми още две години в университета. Иска ми се да се развия още и да имам стабилност и едва след това да мисля за дете“, споделя Мудева.

Тя разкрива, че още от трети сезон е искала да се запише в „Игри на волята“, но Румен е бил против. Изпитвала е известни колебания дали е достатъчно силна, за да издържи, но се справя по-добре отколкото очаква.

Кой е примерът в живота „Мис България“ 2018 и защо никога не се е поддавала на изкушенията, които са й се предлагали, гледайте във видеото.

В „След Игрите” Мудева разказва още за глада и мизерията в „Игри на волята”, споделя кои участници от сезон 5 иска да види в сезон All Stars и разкрива как риалитито е помогнало връзката им с Румен да стане още по-силна. Гледайте епизода в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“.