Гледайте „Сватбен марш: Запечатано с целувка“ от 12.30 ч. и „Зимна романтика“ от 14.15 ч. по NOVA

Романтичен филмов следобед очаква зрителите на NOVA. В 12.30 ч. премиерната лента „Сватбен марш: Запечатано с целувка“ ще разкаже за скромните планове за сватба на знаменитост и неговата годеница. Ситуацията ще ескалира, след като организаторът на събития Мик получава примамлива възможност, която ще изложи на опасност собствения му „голям ден“ с бъдещата му съпруга Оливия.

По-късно от 14.15 ч. романтиката в ефира продължава с филма„Зимна романтика“, която ще запознае зрителите с интериорния дизайнер Бетани, която стартира конкурс, предлагащ две седмици безплатно преобразяване на дома. „Щастливият победител“ се оказва вдовецът Грант, който никак не е доволен от този факт, защото нито е участвал, нито иска да се правят каквито и да е било промени в дома му.

Всъщност виновник за победата в конкурса е дъщеря му Зоуи, която е кандидатствала, с надеждата, че това ще му помогне да преодолее болезнената загуба на нейната майка. Докато Бетани грижливо превръща къщата на Грант в уютен дом, двамата неусетно да се сближават. Но дори и Грант да успее да се съвземе от миналото, ще може ли Бетани, която е обсебена от идеята за преследване на кариера, да освободи място в живота си за любовта?

Не пропускайте „Сватбен марш: Запечатано с целувка“ от 12.30 ч. и „Зимна романтика“ от 14.15 ч. по NOVA.