„Конна терапия“ и PаraKids са победители в десетото юбилейно издание на инициативата

Най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп в партньорство с Reаch for Change тази година дава шанс на шестима победители от изминалите издания да участват в програма за растеж

Кой обаче е победителят след решението на детското и възрастното жури? И с какво ще се опита да подобри живота на децата и младежите в България?

„Изненадата тази вечер е, че победителят не е само един, а двама от шестимата финалисти. Това са сдружение „Конна терапия“ и PаraKids. Така, победителите ще си разделят чек от 50 хиляди лева.

„Това, което ме мотивира е Ема и децата като нея. Когато виждаш техните усмивки и благодарността в лицата на родителите, това е наистина много мотивиращо“, споделя Веселина Фелдман, част от сдружение „Конна терапия“.

„Всички, които идват при нас, обичат спорта. И това е нашата цел – да можем да накараме повече деца да спортуват. И то всякакъв вид спорт.ПРОМЯНАТА е нашето семейство – тя ни помогна да стигнем дотук и вярвам, че ни помага да минем на следващо стъпало", споделя Даниела Садикова от ParaKids.

За ПРОМЯНАТА

ПРОМЯНАТА е най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп, която се осъществява в партньорство с фондация Reach for Change България. Тя цели да подобри трайно живота на децата и младежите в България, като открива мотивирани социални предприемачи и им помага да реализират по устойчив начин идеите си за по-добро и сигурно бъдеще. От 2014 г. досега ПРОМЯНАТА е подкрепила 134 социални предприемачи и е помогна на повече 360 000 деца и младежи. За приноса си в развитието на благотворителността и иновативния си подход, ПРОМЯНАТА е отличена с над 16 престижни награди.