Останалият на второ място участник разказва за преживяванията и емоциите си в най-голямото приключение в живота си

Момчил Василев е един от най-запомнящите си участници в този сезон на „Игри на волята“. Той е с най-много спечелени битки за сезона, но признава, че в каквото и да участва, винаги е вторият най-добър. За него екстремното риалити е голямо приключение, от което ще излезе различен човек. Превърналият се в любимец на голяма част от зрителите компютърен гений, днес е гост в студиото на „На кафе“, където с Гала търсят отговор на въпроса каква е формулата на успеха.

„Получих много добри отзиви за играта си и ако трябва да предполагам, може би това е, защото съм добър човек. Не съм използвал стратегия, а бях решил да играя играта по интуиция. Нямах такъв момент, който отвътре да ми дойде да вляза в някаква коалиция с някой и да бъда против останалите в племето“, разказва участникът.

Кои са най-големите му разочарования?

„Със сигурност това бяха моментите, в които ме изкарваха, че не съм достоен, че мамя. Това беше когато Мастагарков отиде при Гладиаторите и беше инициатор на разговор, в който постави под съмнение играта ми. Не знам защо го направи. Така го е усетил и видял в този момент. Другият случай беше при Мудева и Румен Радев, с които в момента сме в добри взаимоотношения. Изговорихме си нещата, тъй като в играта, понякога се изкривяват представите. Атмосферата, в която си поставен, те предразполага да действаш различно от обичайното. Те смятаха, че се правя на добър и достоен човек, като зад това има стратегия. В такива формати обикновено всичко си проличава и не можеш непрекъснато да играеш роля на нещо, което не си“, разкрива Момчил.

Мартин Николов-Елвиса: Голямото ми разочарование в „Игри на волята“ е Денислава

Програмистът твърди, че е останал в добри отношения с всеки един от останалите участници. Сред близките му са Мастагарков, Мишо, Дунев, както и Оряшкова. Със стратега Мартин имат интересни отношения. Уважават се и оценяват качествата на другия.

Сред едни от най-тежките му моменти е този, когато осъзнава, че брат му е отпаднал от формата. Малко преди това той побеждава на Чистилището, превръща се в супергерой за племето и само за седмица, всичко се преобръща. По същото време Момчил е плен и също излиза от комфорта си.

„Смятам, че съм силен психически и мога да се справя с всяко едно нещо, с което ме сблъска живота. Ако имаш някаква трудност, поемаш дълбоко въздух, започваш да мислиш, да действаш и всяко нещо може да се разреши“, коментира как излиза от черните дупки младият мъж.

Шампионът Иван Рълев: Ако Виолета не беше влязла в нашето племе, постоянно щях да съм на елиминации

„Имали сме готини и забавни моменти. Разказвали сме си различни истории, играли сме на игри помежду си, шегували сме се много. Забравяме негативните случки и остават само позитивите. Аз съм доста странен и имам смешна случка с Мишо. Той бе за първи път на Резиденция и с него делихме една стая. Всяка сутрин аз съм свикнал да си оправям леглото и така и правех, като оправях и неговото. В същото време той си мислел, че има камериерки. Една сутрин каза, че няма да оставя пак жената да му оправя леглото и той ще си го оправи. Едва тогава разбра, че всяка сутрин аз правя това“, разказва случки от социалната игра Момчил.

Момчил започва да аплодира големия победител Иван Рълев непосредствено след победата му на Арената. Настройката му винаги преди излизане на битка е да покаже най-доброто от себе си и да победи, но ако в течение на играта, осъзнае, че противникът му е по-добър, в това няма нищо лошо.

Рекордьор по победи: Момчил, който спечели сърцата на зрителите на „Игри на волята“

„Първият човек, който ме посрещна след излизане от предаването, бе приятелката ми Боряна. След това отидохме при брат ми и приятелката му. Седях в колата и исках да им разказвам всичко. Много ми липсваха близките особено към края на „Игри на волята“. Брат ми каза, че много се гордее с мен“, признава той.

Кастингът за сезон 6 на “Игри на волята” вече е отворен. Всички желаещи могат да се запишат на платформата на екстремното риалити. Част от участниците вече са известни, след като спечелиха кастинг битките си на Арената на най-вълнуващия формат.  

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” гледайте в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.