Топ моделът разкрива в подкаста защо избира екстремното риалити пред "Ергенът" и какъв е поводът му за конфликт с Мартин Николов-Елвиса

Топ моделът Мастагарков е последният гост в сезон 1 на “След Игрите” - първият официален подкаст за Игри на волята. Той отпада в полуфиналите на предаването, но вярва, че победителят можеше да бъде друг, ако беше стигнал до финалната битка.

ГАЛЕРИЯ: Топ моделът Благомир Мастагарков на Арената на "Игри на волята" сезон 5

Пред водещата Ива Иванова Мастагарков обяви, че два пъти е получавал покани за “Ергенът”, но ги е отказал, защото мечтата му е била да участва в “Игри на волята”. Той споделя, че телевизията не е мястото, където да покажеш чувствата и намеренията си към даден човек.

Дунев след “Игри на волята”: Няма как да подам ръка на Мартин!

Мастагарков разказа, че никога не е обмислял да играе с Мартин след техния конфликт, защото не може да прости на човек, който го е предал. Пререканията между двамата са продължили и извън предаването, заради спор, възникнал от събитие, на което заедно са присъствали поп фолк певицата Емануела и моделът. В “След Игрите” той разказва повече за скандала, в който е замесена и бившата му любима Десислава.

В “След Игрите” Мастагарков сподели, че през цялото време е сдържал емоциите си, за да даде положителен пример на децата, които го гледат. Бившиятфутболист разказа, че е получил много покани от различни училища, където да бъде гост и да говори против насилието сред учениците.

Мартин след „Игри на волята”: Денислава ме надигра, а Виолета е много колоритен образ

Какво смята Мастагарков за множеството нарушения на правилата тази година и поддържа ли все още контакт с първата си голяма любов - поп фолк певицата Десислава?

Гледайте епизодите на “След Игрите” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” гледайте в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.