Двойката открехва завесата към участието си в предстоящия старт на най-позитивното любовно риалити, което ще превземе ефира на Свети Валентин

Едно от най-харесваните семейства от предишния сезон на „Един за друг“ Кристина и Артьом са гости на „Събуди се“, където разказват за тяхната приказка за любовта. Тях ги среща случайността, сближава ги музиката, а в любовното предаване показаха колко любов и подкрепа е нужна, за да стигнат почти до финала.

Какъв е смисъла на фразата „Един за друг“?

„Аз разбрах веднага. В момента, в който го видях, си казах, това е моят мъж. Усетих го и всичко ми се обърна в корема“, категорична е Криси. „За мен беше по-сложен процеса, но съм момче и по-трудно стават нещата. Всичко е много индивидуално в любовта, но тя е хубаво нещо“, допълва половинката си Артьом.

Двамата не се чувстват експерти в любовта и за тях всяка двойка е индивидуална. Самите те са разбрали по време на предаването, че проблемите сплотяват двойката.

Какви са новите роли, в които влизат Денислава и Станислав?

Какво празнува двойката на 14 февруари?

„Тази година със сигурност ще празнуваме, защото на този ден пускам песен, която се казва „Обичам те“. Това е любовна песен, с текст, написан преди доста години и то за Арти“, разкрива Криси.

„Зрителите ще ни видят на 14 февруари в Деня на влюените в първи епизод на предстоящия сезон на „Един за друг“. Много е забавно участието ни, защото ние ще сме последния контролно пропускателен пункт преди всяка двойка да влезе във Вилата на любовта. Ще има много забавни и смешни моменти“, разказва за участието им Артьом.

Предстои им също така една мечтана почивка в посока Азия, която е дълго време отлагана. Двойката заминава на екскурзия в Сингапур, Малайзия и Бали, като обещават да споделят впечатленията и преживяванията си там.

Всичко за „Един за друг“ може да следите в официалните профили на предаването във FacebookInstagram и TikTok, както и на сайта на предаването.