Програмистът Пламен Сакалийски е вторият изгонен от Кухнята на Ада

Новият епизод на Hell’s Kitchen 6 поднесе много обрати и втори изгонен участник само за една седмица. Това е програмистът Пламен Сакалийски, който се раздели с мечтата да спечели наградата от 100 000 лева.

Вечерната резервация се превърна в истинско фиаско и доведе до елиминация в мъжкия отбор. Готвачите от двата отбора продължиха да правят грешка след грешка, но най-лошо се представиха Светла от червените и Пламен от сините. Разочарованието за шеф Ангелов стана още по-голямо след като се наложи ВИП гостите на мъжете - астрофизикът Никола Каравасилев и неговите ученици, сами да приготвят и сервират вечерята си.

Още един участник си тръгва от Hell’s Kitchen тази вечер

В първото изпитание сините и червените трябваше да приготвят тристепенно меню за спасителите от дирекция “Аварийна помощ и превенция”, които нямаха търпение да опитат техните специалитети. С напредването на играта мъжете набраха комфортна преднина и всичко изглеждаше решено в тяхна полза, но няколко сгрешени бургера обърнаха играта и жените съумяха да триумфират само секунди преди колоритният Чоткин да успее да издаде последната чиния за своя отбор.

Първият изгонен в Hell’s Kitchen 6 вече e ясен

Победата на “Червените дяволи”, както сами се наричат, се оказа дори още по-сладка, защото означаваше, че ще получат възможност да отидат на гости на един от своите. Честта получи кметицата на село Върбешница Магдалена, която грабна вниманието на зрителите след като готви с бална рокля за шеф Ангелов по време на първото изпитание в Hell’s Kitchen.

В следващия епизод на най-горещото кулинарно риалити в българския ефир участниците от звездния отбор ще се отправят на пътуване с машината на времето като приготвят някои от най-любимите си детски закуски. Какво са хапвали Гатьо и Кобилкина като малки? И кой ще спечели имунитет?

Не пропускайте новите епизоди на Hell’s Kitchen 6 във вторник, сряда и четвъртък от 20:00 ч. по NOVA.

Повече информация можете да откриете в уебсайта на Hell’s Kitchen България, Facebook страницата, както и в официалните Instagram и TikTok профили на предаването.