В студиото на „Събуди се“ днес гостуваха двама от най-ярките играчи от звездния отбор Изабел Овчарова-Изи и Коцето Калки

Най-гледаното кулинарно предаване в ефира вече започна. За доверието на шеф Ангелов се борят три отбора. А първите, отпаднали от формата, вече са факт.

Тази сутрин двама от представителите на звездния отбор, които влизат в битка за сърцето на шеф Ангелов – Коцето Калки и Изи, гостуваха в студиото на „Събуди се“, за да разкажат повече за горещите си преживявания в Кухнята на Ада.

Отборът на мъжете в Hell’s Kitchen 6 загуби още един от своите

„Феновете ми са много лоялни. Не ми се сърдят, защото въпреки участието ми във формата, не спирам да качвам най-различни видеа, влогове, всичко си тече паралелно с това. И много се кефят – реакциите са невероятни“, споделя Изи.

Една от задачите, която шеф Ангелов ще възложи на участниците в Hell’s Kitchen, е да приготвят любимата си закуска. С какво го изненадаха Калки и Изи?

„Едно от най-омразните неща на шеф Ангелов е попарата, но аз я обичам. Зависи и каква е. Едни имат един вкус, а други – друг. Аз например, не харесвам попара с мляко. Харесвам класическа попара със сухари, залята с масло и червен пипер и сирене. Но в Кухнята на Ада никой не се осмели да приготви попара“, признава Калки.

Още един участник си тръгва от Hell’s Kitchen тази вечер

„Моята баба навремето правеше невероятен шоколадов крем в събота и неделя и всички чакахме да го приготви, реших да приготвя него за шеф Ангелов“, признава музикантът и стоматолог.

Изи, от своя страна, е избрала да изненада шеф Ангелов като приготви т.нар. джиджи папа или пържени филийки.

„Разбрахме в движение някои неща, които шеф Ангелов не обича. Попара, сутляш, такива неща е добре да не му се явяват пред очите. Да не говорим за вегански неща. До скоро имахме къщичка и когато идваха гости приготвях много неща на скарата. С нея можеш да се ориентираш сравнително лесно. Но извън нея е по-трудно да разбереш дали месото се е сготвило добре. Особено в конвектомат. Трябва да опитваш, за да разбереш. Ако ми се наложи да опитам, ще го направя, но вероятно след това ще го изплюя“, признава Калки и разкрива, че е специалист по вегетарианските неща и в рецептите за сьомга. „Подозирам, че всички ще се нахвърлят на сьомгата като канадски мечки, така че ще я избягвам. Оттук нататък ще се предизвикваме!“

Първият изгонен в Hell’s Kitchen 6 вече e ясен

Изи пък споделя, че не обича да приготвя морски дарове. „Много ми се искаше шеф Ангелов да хареса баничките ми, но това не се случи. Някой ден обаче ще ги направя така, че да ги хареса. Аз готвя от първи клас. Мисля, че мога да изпълнявам рецепти и се старая много. Любимата рецепта на моите последователи са по-изчанчените сандвичи. Когато го направиш с любов, се получава. Дори да е обикновен сандвич.“

Какво се случва в живота на Калки и Изи извън Кухнята на Ада, гледайте във видеото.

Не пропускайте новите епизоди на Hell’s Kitchen 6 във вторник, сряда и четвъртък от 20:00 ч. по NOVA.

Повече информация можете да откриете в уебсайта на Hell’s Kitchen България, Facebook страницата, както и в официалните Instagram и TikTok профили на предаването.