Хоби готвачката Царина и Китодар Тодоров от Златните напуснаха надпреварата

Шеф Виктор Ангелов избра шестимата готвачи, които ще облекат черните куртки в сезон 6 на Hell’s Kitchen. До финалната фаза в борбата за 100 000 лева достигнаха Никол, Михаела и Чоткин от Червените и Сарамандов, Станислав и Димитър от Сините. Кандидатите за финалната шестица трябваше да приготвят отново чинията, с която дебютираха в състезанието, за да покажат своето израстване в кухнята. Най-добре се представи Чоткин, който получи първата черна куртка.

Симона от Hell’s Kitchen: Всички ще потвърдят, че съм правила най-вкусната баница

На крачка от решителния етап отпадна хоби готвачката от Горна Оряховица Царина. Тя показа много хъс и амбиция в кухнята, но получи най-ниска оценка от шеф Ангелов в битката за място във финалната фаза. Тя е гост в подкаста “Кухнята след Ада”, където разказа интересни факти за участието си в кулинарното състезание. Новият епизод с Царина можете да гледате в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Черни куртки и нова порция сълзи в Hell’s Kitchen тази вечер

Отборът на звездите също се раздели с един от своите. Комедийният актьор Китодар Тодоров не успя да докаже на шеф Ангелов, че се е развил в Кухнята на Ада и напусна надпреварата. Напрежението при звездите става все по-голямо, а конфликтът между риалити звездата Гърдева и поп фолк дивата Бони ще се разгаря все повече.

Тома Здравков: Просълзявал съм шеф Ангелов с китарата си

В утрешния епизод черните куртки ще се изправят пред своята първа вечерна резервация. Преди нея те ще преборят сили в мастър клас и ще трябва да докажат, че имат място в Кухнята на Ада.

Hell's Kitchen продължава в сряда, 1 май, от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok. Гледайте подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.