В подкаста към най-гледаното риалити отпадналите съквартиранти ще разкриват тайни от къщата на Big Brother

Big Brother е във втората си седмица, а изненадите тепърва започват. Верните почитатели на най-гледаното риалити в българския ефир могат да наблюдават първия допир с реалния свят на всеки отпаднал участник в подкаста „Голямата Сестра”. Пред чаровната водеща Елена всеки от тях прави равносметка за своите действия или бездействия.

Въпреки че е най-малката от 5 деца - трима братя и 1 сестра, Елена прие предизвикателството да влезе в ролята на водеща в подкаста на „Голямата Сестра“. Тя минава от другата страна на барикадата, защото от бившето й амплоа на участник в риалити, влиза в ролята на “редактор на истории” в най-наблюдаваната къща.

Анджела напусна Къщата на Big Brother

„Не съм много сигурна кое е по-трудно. Когато си участник емоционалният ангажимент е по-голям. Когато си от другата страна на барикадата менталният ангажимент е по-голям. Още не мога да реша кое е по трудно“, е мнението на водещата на подкаста.

В Big Brother и стените говорят. Очи има навсякъде. Само е нужно екип от продуценти да ни покажат най-важното. Работното й място е една тъмна стая, в която гледа над 65 екрана.

„Работата на редактора е да улови историята. Редакторската роля е като на диригент, който решава от всичките тези инструменти кое да влезе в мелодията и да направи историята“, споделя Елена.

Big Brother провокира. Както участниците, така и зрителите. Всеки сам може да направи извода за хората, които ни заобикалят.

„Аз не мисля, че персонажите в къщата са хора, които отразяват българското общество. Но са такива, които ги има. Като човек участвал в реалити имам едно по-различно отношение към хората пред екрана и не само. Това, на което те учи тази индустрия, е да не съдиш толкова лесно. Първичната реакция е какъв цирк ни очаква, но истината е че зад всеки човек има една история която го определя и е интересно да я научиш“, разказва водещата.

Извънредна ситуация в Big Brother

Директно от къщата на големия Брат, първа спирка на всеки отпаднал съквартирант е подкаста на "Голямата Сестра" в къщата на NOVA.

Кой ти е любимия участник в този сезон на Big Brother?
„Човекът, който ме научи на нещо много важно и то е, че живота е един плезир“, признава Елена.

Тя гарантира, че всеки въпрос в главата на зрителя ще бъде зададен, за да си обясним държанието на всеки играч в един от най-големите социални експерименти на света.

„Този човек идва директно от къщата и това е първият отпаднал. Не са яли, не са спали, а той е сложен на един стол срещу мен. Ако започна да го съдя ще започне да се фрустрира, да се ядосва и интервю от това няма да стане. Като "Голямата сестра" се надявам да имам по разговорливи гости и това, което могат да очакват зрителите е, че аз неудобни въпроси не се притеснявам да задавам“, категорична е младата жена.
 

Всичко за Big Brother може да откриете в сайта nova.bg, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването.

Гледайте подкаста “Голямата сестра” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube

Редактор: Райна Аврамова