Не пропускайте филмите тази вечер – спортната драма „Роки Балбоа” от 20.00 ч. и драмата „Принизяването” от 22.00 ч. по Нова

Силвестър Сталоун и Ал Пачино покоряват ефира в звездната киновечер по Нова. Една последна битка предстои за Силвестър Сталоун в спортната драма „Роки Балбоа” от 20.00 ч., когато на ринга се завръща бивш шампион в тежка категория. След като се е отдал на заслужен отдих, макар и не за дълго, Роки Балбоа е готов за предизвикателството, което триумфално ще затвори страницата на една изключителна кариера.   

След „Роки Балбоа” киномаратонът продължава с Ал Пачино, който е главният герой в драмата „Принизяването” от 22.00 ч. по Нова. С ненадмината актьорска игра Пачино се въплъщава в ролята на някога обичан от всички близо 70-годишен актьор, който е изпаднал в пълно забвение. След като по време представление се хвърля в оркестрината, той изпада в сериозна депресия и се лекува в психиатрия. След изписването си се заклева, че ще изостави актьорството, но той винаги играе. Едва когато започва неочаквана връзка с доста по-млада дама, той сякаш се връща в реалността. Къде е границата между фикцията и реалността? 

Не пропускайте филмите тази вечер – спортната драма „Роки Балбоа” от 20.00 ч. и драмата „Принизяването” от 22.00 ч. по Нова.