Актрисата е разочарована от всичко, което се случва в държавата – политиката, демографската катастрофа и невежеството...

\"Имам чувството, че 20 години давам едно и също интервю. Сега се опитвам да направя едно различно интервю\", каза за \"Станция Нова\" актрисата Аня Пенчева.


Затова и тя покани екипа на предаването в караваната на нейното семейство.


\"Той ме намери и облагороди, аз бях доста дива\", сподели актрисата за съпруга си Ивайло Караньотов.


Аня Пенчева е разочарована от всичко, което се случва в държавата – политиката, демографската катастрофа и невежеството - и затова няма за какво да се смее. Единственото, което може да я накара да се трогне и усмихне, са децата й, с които се гордее.


\"Ние сме най-тъжната страна на света и политиците направиха това. За 20 години те превърнаха България в най-тъжната страна и аз ги обвинявам. Благодарение на тяхната простотия, алчност, лакомия и бездарие докараха децата ни да нямат усмивка и перспектива. Тези, които нищо не могат, стават политици\", смята Ивайло Караньотов.


\"Живеем на гадно място, в гадна държава, където нищо стойностно не се почита, а се почита със страшна сила простотията – като започнеш с чалгата и свършиш с футбола\", продължи Караньотов.


Вижте какво разплака Аня Пенчева на Nova Play!